Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALEGERI TSD. Andrei Tinu, candidat la președinția TSD, interviu. Informații exclusive

Publicat:

Andrei Tinu candideaza la președinția TSD. Președintele formațiunii politice va fi ales sâmbata, la Romexpo, unde vor fi prezente 1.200 de persoane. 

Cine este Andrei Tinu

Este nascut in 21 noiembrie 1985. Este fiul lui Dumitru Tinu, fost director al cotidianului "Adevarul". Din 2013, este vicepreșinte al TSD. Din 2014, prin decizia de prim-ministru al lui Victor Ponta, Andrei Tinu este vicepreședinte al Autoritații Naționale pentru Cetațenie. Andrei Tinu este doctor in Istorie și autor al carții "Scinteia de la Praga". 

El și-a inceput activitatea politica in…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Economist: „Datoria Romaniei o va depași pe cea a Poloniei”

08:55, 23.05.2024 - Economistul Bogdan Glavan a prezentat un grafic conform caruia, in vreme ce aproape toate țarile din Europa iși stabilizeaza datoria publica, Romania o crește. „Nivelul de 50% din PIB despre care se vorbește atat de mult este, cum sa va zic, istorie. Datoria Romaniei o va depași pe cea a Poloniei, care…

Noapte de neuitat! Sute de minți captivate de istorie și tehnologie au descoperit MECIPT-1 și Muzeul Tehnic UPT/FOTO

12:55, 21.05.2024 - Un nou eveniment marca UPT care a depasit asteptarile. Peste 500 de persoane, 21 tururi ghidate și tot atatea minți captivate de trecut, istorie și tehnologie au descoperit Muzeul Tehnic UPT la cea de-a XX-a ediție a evenimentului Noaptea Europeana a Muzeelor! Pe 18 mai 2024, Universitatea Politehnica…

Val de greve și proteste inaintea alegerilor din 9 iunie. Cabinetul Ciolacu este acuzat de „discriminare salariala” inclusiv de aparatul de lucru al Guvernului

13:15, 16.05.2024 - Guvernul condus de Marcel Ciolacu este confruntat cu un val de proteste și greve programate cu puțin timp inaintea alegerilor locale și europarlamentare. Mai multe categorii de bugetari solicita mariri salariale și condiții mai bune de munca. Angajații de la stat nemulțumiți amenința cu paralizarea…

Rușii staroveri din Climauți, ieri și azi – subiect al emisiunii Comunitați Etnice/Ruși Lipoveni din 1 mai a.c., de pe undele Radio Iași, h. 20 și 30 de minute, cu Dumitru ȘERBAN

11:11, 30.04.2024 - In ediția de astazi a emisiunii noastre vorbim despre trecutul și prezentul credincișilor ruși de veche credința din satul Climauți, comuna Mușenița, județul Suceava. In prima parte a emisiunii dialogam cu Alexandru Lunguleac, masterand al Facultații de Istorie din cadrul Universitații „Alexandru Ioan…

Proiectul educațional pentru școlile din mediul rural

19:51, 25.04.2024 - Educație prin patrimoniu: ”Din tradițiile de nunta ale satului salajean” Muzeul Județean de Istorie și Arta Zalau, instituție publica de cultura care funcționeaza sub autoritatea Consiliului Județean Salaj, extinde programul educațional pentru școlile din mediul rural și in acest an, adaugand o noua…

Iași: Au fost desemnați prorectorii UAIC pentru mandatul 2024-2029

12:50, 15.04.2024 - In ședința Senatului Universitații „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) de astazi, prof. univ. dr. habil. Liviu-George MAHA, Rectorul UAIC, a consultat membrii Senatului cu privire la desemnarea prorectorilor pentru mandatul 2024-2029. Astfel, prorectorii validați de Senatul UAIC sunt: Conf. univ.…

SIGURANȚA IN ȘCOLI Sondaj realizat cu aproape 20 mii de elevi și parinți și 7 mii de profesori din țara

16:46, 09.04.2024 - Sondajul realizat de Unitatea de Cercetare in Educație in perioada 7 februarie -7 martie pe un eșantion reprezentiv de școli din țara a urmarit sa identifice probleme legate de siguranța școlara și percepțiile elevilor, .... The post SIGURANȚA IN ȘCOLI Sondaj realizat cu aproape 20 mii de elevi și parinți…

Picatura de istorie. Viața Parintelui Nicolae Steinhardt

11:05, 04.04.2024 - Nicolae Aurelian Steinhardt s-a nascut in anul 1912, in comuna Pantelimon din București, intr-o familie de evrei.Clasele primare le-a urmat o parte acasa, o parte la Școala Clemența. La Liceul „Spiru Haret" a fost singurul dintre cei patru elevi israeliți care nu a venit cu certificat ...


Ce parere ai despre aceasta stire?