Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri SUA 2016. Ziarul The New York Times anunţă că o susţine pe Hillary Clinton

Publicat:

Prestigiosul cotidian scrie, pentru a ilustra acest lucru, ca este "una dintre personalitatile politice cele mai tenace din generatia sa".   "Angajamentul sau de o viata in solutionarea problemelor lumii reale o califica pe pentru aceasta functie, iar tara trebuie sa o puna la conducere", scrie ziarul despre fostul secretar de Stat al lui barack Obama.   il va infrunta pe luni seara in prima dintre cele trei dezbateri prezidentiale, in contextul in care sondajele reflecta o erodare a avansului pe care l-a avut, initial important,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Istoria se repeta? Donald Trump refuza sa-și ia angajamentul de a recunoaște neconditionat rezultatul prezidentialelor

13:30, 28.06.2024 - Fostul presedinte Donald Trump a refuzat sa-si ia angajamentul de a recunoaste fara conditii rezultatul alegerilor prezidentiale din noiembrie, afirmand ca va respecta rezultatul alegerilor din 5 noiembrie "numai daca acestea vor fi corecte, legale si bune", informeaza EFE, conform AGERPRES.

Jens Stoltemberg anunța ca problema care il scotea din sarite pe Trump s-a rezolvat: NATO a corectat situația

20:10, 27.06.2024 - SUA vor ramane un ''aliat solid'' in cadrul NATO, indiferent de rezultatul alegerilor americane, a afirmat joi secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg, cu cateva ore inainte de prima dezbatere intre Joe Biden si Donald Trump, informeaza AFP.

Viktor Orban anunța ca il susține pe Klaus Iohannis pentru funcția de secretar general al NATO

21:01, 03.06.2024 - Premierul maghiar Viktor Orban susține candidatura președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de secretar general al NATO și aderarea deplina a Romaniei la Spațiul Schengen. Declarația a fost facuta in timpul unei vizite in Romania, potrivit Maszol.ro.

Surpriza in politica britanica. Premierul anunța alegeri anticipate: „E momentul ca Marea Britanie sa-și aleaga viitorul”

19:40, 22.05.2024 - Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a convocat alegeri generale pentru 4 iulie, un pariu al liderului britanic pentru a uni Partidul Conservator, in contextul in care sondajele arata ca acesta este cu mult in urma opoziției laburiste.

Situație critica la Harkov - Ucrainenii se retrag. Zelenski anunța trimiterea de intariri pentru a face fața ofensivei ruse

22:45, 11.05.2024 - Presedintele ucrainean s-a referit, in discursul sau video de sambata seara, la situatia din Harkov, unde Ministerul Apararii de la Moscova sustine ca fortele ruse ar fi preluat controlul in cinci sate, insa Volodimir Zelenski sustine ca trupele ucrainene, care primesc intariri, desfasoara acolo de…

Donald Trump, interviu care da fiori. 'Presedintia imperiala care ar remodela America si rolul sau in lume'

17:30, 01.05.2024 - Revista Time prezinta intr-un material amplu intitulat ”If he wins” (”Daca castiga”) ambitiile lui Donald Trump si felul in care acesta vrea sa reia controlul la Casa Alba in cazul unei victorii in alegerile prezidentiale de la 5 noiembrie, un program care da fiori.

REPER anunta ca sustine Manifestul initiat de Coalitia “ONG-uri pentru cetatean” si de alte 100 de ONG-uri

11:35, 03.04.2024 - Partidul REPER anunta miercuri ca sustine Manifestul initiat de Coalitia “ONG-uri pentru cetatean” si de alte 100 de organizatii neguvernamentale si grupuri de cetateni, privind desfasurarea unei campanii electorale libere si echitabile. ”Vom respecta fara echivoc toate principiile Manifestului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?