Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Deţinuţii din Prahova şi-au exprimat dorinţa de a vota

Publicat:

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Aproape 1.100 de detinuti din doua penitenciare si-au exprimat dorinta de a vota. Purtatorul de cuvant al Penitenciarului de , , a declarat, pentru AGERPRES, ca 635 dintre cele 697 de femei incarcerate aici au drept de vot, 481 dintre acestea exprimandu-si intentia de a vota. In acest scop, la se vor deplasa doua urne mobile.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Dintre ei se va alege candidatul USR la prezidențiale. Cine sunt persoanele aflate in competiția interna

14:40, 27.06.2024 - Purtatorul de cuvant al USR, Ionut Mosteanu a declarat joi ca in competitia interna pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale s-au inscris Elena Lasconi si Dumitru Stanca.

Elena Lasconi și Dumitru Stanca s-au inscris in competiția din USR pentru desemnarea candidatului la prezidențiale

14:40, 27.06.2024 - Purtatorul de cuvant al USR, Ionut Mosteanu a declarat joi ca in competitia interna pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale s-au inscris Elena Lasconi si Dumitru Stanca.

Ciolacu spune ca va decide cu liderii PSD candidatul la prezidentiale: Nu spunem o rugaciune si ne punem o dorinta

16:45, 12.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, ca decizia privind candidatul cu care va merge PSD la alegerile prezidentiale se va lua impreuna cu liderii partidului, inclusiv daca va candida personal sau nu.

ANALIZA Alegeri prezidențiale 2024. Care sunt șansele sa avem un candidat unic PSD-PNL. Ce spun analiștii și liderii politici

05:46, 11.06.2024 - Atat PSD cat și PNL au argumente pentru a propune un candidat propriu la prezidențiale, insa eșecul rasunator de la București reprezinta un avertisment cu privire la „spargerea” votului. Eventualul candidat unic iși va asuma riscul „execuției” de catre partid, in cazul in care va pierde.

Reacția lui Marcel Ciolacu, dupa apariția sondajului in care Geoana este favorit la prezidențiale

11:46, 31.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, presedinte PSD, a comentat, vineri, la Baia Mare, sondajul de opinie in care Mircea Geoana este plasat pe prima pozitie in preferintele electoratului la prezidentiale, afirmand ca in acest caz „nu mai are rost” sa fie organizate alegeri. „Parerea mea ca, daca asa arata, sa…

Turcan: Tineri muzicieni din 54 de tari si-au exprimat dorinta de a participa la Concursul 'George Enescu'

17:15, 21.05.2024 - Peste 550 de tineri muzicieni din 54 de tari si-au exprimat dorinta de a participa la editia din acest an a Concursului International 'George Enescu, care se va desfasura la Bucuresti in perioada 31 august - 27 septembrie.

Punct de lansare a rachetelor antigrindina, atacat cu pietre de fermieri

14:41, 10.05.2024 - Suparați ca le sunt afectate recoltele, mai mulți agricultori vranceni au atacat cu pietre și lemne punctul de lansare a rachetelor antigrindina de la Bordeasca Veche. Fermierii nu sunt de acord cu lansarea rachetelor, susținand ca acestea, de fapt, alunga ploaia și favorizeaza seceta. Fermierii au…

Cand vor avea loc alegerile prezidențiale? Purtatorul de cuvant al PNL: „Este un subiect pe care il vom aborda dupa data de 9 iunie”

10:05, 04.05.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a afirmat, vineri seara, ca, dupa alegerile din 9 iunie, se va discuta la nivelul coalitiei de guvernare daca va fi modificata data alegerilor prezidentiale.


Ce parere ai despre aceasta stire?