Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri prezidențiale: 2 candidați s-au înscris în cursa din USR pentru desemnarea candidatului

Publicat:
Alegeri prezidențiale: 2 candidați s-au înscris în cursa din USR pentru desemnarea candidatului

USR are doi candidati inscrisi pentru cursa prezidentiala, si , decizia urmand a fi luata sambata in Congres, a anuntat joi purtatorul de cuvant al formatiunii, , conform news.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO 'Surpriza' la alegerile USR pentru desemnarea candidatului la prezidențiale: Cate voturi a obținut Elena Lasconi

17:10, 29.06.2024 - USR a organizat, sambata, un congres extraordinar pentru a alege membrii Biroului National dar si candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Elena Lasconi, Octavian Berceanu și Dumitru Stanca - au fost cei trei 'prezidențiabili' dintre care membrii USR au avut de ales, astazi.

USR: Trei candidaturi validate in competitia interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale

18:50, 27.06.2024 - Comisia Electorala a USR a validat joi candidaturile a trei membri ai partidului care s-au inscris in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale: Elena Lasconi, Dumitru Stanca, Octavian Berceanu.

Cine sunt membrii USR inscriși in cursa interna pentru desemnarea candidatului la prezidentiale

18:30, 27.06.2024 - Comisia Electorala a USR a validat joi candidaturile a trei membri ai USR, intre care și președinta partidului, Elena Lasconi, care s-au inscris in competitia interna pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale, transmite USR, intr-un comunicat.Joi a fost ultima zi in care membrii…

USR: Doi membri in cursa pentru desemnarea candidatului la prezidențiale

15:10, 27.06.2024 - Doua persoane s-au inscris in cursa interna pentru desemnarea candidatului USR la alegerile prezidentiale. Au fost anuntate primele doua nume in cursa interna pentru desemnarea candidatului USR la prezidentiale. Este vorba de Dumitru Stanca si de Elana Lasconi, a anuntat joi purtatorul de cuvant al…

Doua nume in cursa interna pentru desemnarea candidatului USR la alegerile prezidentiale. Cu cine se va confrunta Elena Lasconi

14:41, 27.06.2024 - Doi candidați s-au inscris in competitia interna pentru desemnarea candidatului USR la alegerile prezidentiale - Elena Lasconi si Dumitru Stanca, a anunțat joi purtatorul de cuvant al USR, Ionut Mosteanu.

Dintre ei se va alege candidatul USR la prezidențiale. Cine sunt persoanele aflate in competiția interna

14:40, 27.06.2024 - Purtatorul de cuvant al USR, Ionut Mosteanu a declarat joi ca in competitia interna pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale s-au inscris Elena Lasconi si Dumitru Stanca.

Elena Lasconi și Dumitru Stanca s-au inscris in competiția din USR pentru desemnarea candidatului la prezidențiale

14:40, 27.06.2024 - Purtatorul de cuvant al USR, Ionut Mosteanu a declarat joi ca in competitia interna pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale s-au inscris Elena Lasconi si Dumitru Stanca.

Ludovic Orban, Forta Dreptei, vrea și el la prezidentiale

17:45, 02.04.2024 - Fostul premier Ludovic Orban, presedintele Forta Dreptei, recunoaște ca vrea sa intre in competitia pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale, in cadrul Aliantei Dreapta Unita. Orban spune ca lui ii place sa anunte decizia. Oricum, se va decide in Alianța cine va fi candidatul. ”Mie…


Ce parere ai despre aceasta stire?