Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri pentru desemnarea candidatului la prezidentiale: Ce consilier judetean PDL nu se regaseste pe listele parmanente

Publicat:

Consilierul judetean democrat liberal sustine ca nu figureaza pe lista permanenta si ca, din acest motiv, nu a mai votat astazi, in contextual alegerilor interne din PDL pentru desemnarea candidatului pentru Cotroceni. ldquo;Nu ma regasesc pe lista permanent. Mi s a parut straniu, nu mi se pare normal sa nu voteze toti membrii", a declarat Gheorghe.Despre acest incident, liderul PDL Constanta, senatorul , a exlicat ca este doar o omisiune si ca democrat liberal poa ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO 'Surpriza' la alegerile USR pentru desemnarea candidatului la prezidențiale: Cate voturi a obținut Elena Lasconi

17:10, 29.06.2024 - USR a organizat, sambata, un congres extraordinar pentru a alege membrii Biroului National dar si candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Elena Lasconi, Octavian Berceanu și Dumitru Stanca - au fost cei trei 'prezidențiabili' dintre care membrii USR au avut de ales, astazi.

Cine sunt cei care vor sa candideze la alegerile prezidentiale din partea USR

22:10, 27.06.2024 - Comisia Electorala a USR a validat candidaturile a trei membri ai partidului care s-au inscris in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale Astazi a fost ultima zi in care membrii USR care doresc sa candideze intern pentru desemnarea candidatului la prezidentiale si-au…

USR: Trei candidaturi validate in competitia interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale

18:50, 27.06.2024 - Comisia Electorala a USR a validat joi candidaturile a trei membri ai partidului care s-au inscris in cursa interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale: Elena Lasconi, Dumitru Stanca, Octavian Berceanu.

Elena Lasconi și Dumitru Stanca s-au inscris in competiția din USR pentru desemnarea candidatului la prezidențiale

14:40, 27.06.2024 - Purtatorul de cuvant al USR, Ionut Mosteanu a declarat joi ca in competitia interna pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale s-au inscris Elena Lasconi si Dumitru Stanca.

Alegeri prezidențiale: 2 candidați s-au inscris in cursa din USR pentru desemnarea candidatului

14:15, 27.06.2024 - USR are doi candidati inscrisi pentru cursa prezidentiala, Elena Lasconi si Dumitru Stanca, decizia urmand a fi luata sambata in Congres, a anuntat joi purtatorul de cuvant al formatiunii, Ionut Mosteanu, conform news.ro.

Tudose, categoric cu privire la alegerile prezidențiale: „Ideea candidatului independent a fost ingropata. I-am facut si…”

09:50, 14.06.2024 - Dupa ce au trecut alegerile locale și europarlamentare, atenția se indreapta asupra scrutinului pentru Cotroceni. In așteptarea unui anunț definitiv cu privire la numele pe care-l va susține PSD-ul in cursa pentru fotoliul prezidențial, unul dintre liderii social-democrați a venit cu o serie de precizari.…

Ciolacu anunța convocarea Congresului PSD pentru desemnarea candidatului la prezidențiale: „E aproape imposibil sa nu avem candidat”

17:40, 04.06.2024 - Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat marti ca este „aproape imposibil” ca partidul sau, care este cel mai mare din Romania, sa nu aiba candidat pentru functia de presedinte al tarii.

PNL și-a definitivat listele candidaților pentru Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș

16:40, 24.04.2024 - La Consiliul Local Timișoara, lista este deschisa de consilierul local Dan Diaconu, fost viceprimar al Timișoarei. La Consiliul Județean Timiș, cap de lista este consilierul județean Marin Popescu, fost inspector școlar general.


Ce parere ai despre aceasta stire?