Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri în Ucraina - Dezbatere pe stadion între Petro Poroşenko și Volodimir Zelenski

Publicat:

Favoritul cursei prezidentiale din Ucraina, actorul de comedie , si contracandidatul sau, presedintele aflat la sfarsit de mandat , au convenit sa se confrunte vineri in cadrul unei dezbateri care se asteapta a fi foarte tensionata si care se va desfasura pe cel mai mare stadion al tarii, de la Kiev, informeaza miercuri AFP potrivit Agerpres.
Dezbaterea ar urma sa inceapa la orele 16:00 GMT, cu doua zile inainte de al doilea tur al alegerilor prezidentiale, au precizat echipele de campanie ale celor doi candidati.

Chiar daca…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marturia lui Zelenski: 'Avem mulți raniți și uciși pe campul de lupta'

20:35, 27.06.2024 - Ucraina nu doreste prelungirea conflictului, deoarece are mulți raniți și uciși pe campul de lupta, a declarat președintele țarii, Volodimir Zelenski, la sosirea sa la summitul Uniunii Europene, informeaza Rador Radio Romania.

Razboi in Ucraina, ziua 842: Promisiunea facuta de China Ucrainei. Anunțul lui Zelenski - LIVE TEXT

07:27, 14.06.2024 - UPDATE 6:50 - Biden: Acordul G7 ii arata lui Putin ca nu "dam inapoi"Acordul convenit joi la summitul G7 privind utilizarea activelor rusesti pentru a ajuta Kievul ii arata presedintelui rus Vladimir Putin ca "nu dam inapoi", a declarat presedintele american Joe Biden, relateaza AFP.Aceasta decizie…

Zelenski cauta sprijin și in Asia

16:15, 01.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns sambata la Singapore pentru a participa la Dialogul Shangri-La, cel mai mare forum de securitate anual din Asia, unde printre altele intentioneaza sa discute cu secretarul apararii american Lloyd Austin despre sprijinul militar pentru Ucraina, tara invadata…

Putin declara ca Ucraina trebuie sa organizeze alegeri prezidentiale: Manadatul lui Zelenski a expirat

08:06, 29.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca Ucraina ar trebui sa organizeze alegeri prezidentiale dupa expirarea mandatului de cinci ani al presedintelui Volodimir Zelenski, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Putin spune ca Zelenski nu are legitimitate, pentru ca nu organizeaza alegeri prezidențiale in Ucraina

15:41, 17.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a pus la indoiala vineri legitimitatea politica a omologului sau ucrainean, Volodimir Zelenski, cand a fost intrebat despre lipsa intentiilor de organizare a alegerilor prezidentiale in Ucraina.

Razboi in Ucraina, ziua 790. Rusia anunța ca va bombarda "mai intens" bazele ucrainene cu armament occidental

15:20, 23.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 790. Presedintele SUA Joe Biden a promis in cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, ca va trimite "rapid" ajutoare militare "importante" Ucrainei.

Volodimir Zelenski cere un raspuns global dupa atacul Iranului asupra Israelului: 'Ucraina cunoaste si ea oroarea dronelor Shahed'

15:50, 14.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a condamnat atacul Iranului asupra Israelului, aratand ca tara sa intelege "oroarea" dronelor iraniene, folosite si de Rusia in invazia din Ucraina, relateaza The Times of Israel.

Ucraina: Petro Poroșenko vrea din nou sa candideze la prezidențiale

18:00, 03.04.2024 - Fostul președinte ucrainean, Petro Poroșenko, spune ca se gandește sa candideze din nou la prezidențiale. „Daca ma intrebați daca am de gand sa candidez din nou la urmatoarele prezidențiale, raspunsul este da”, a declarat el pentru Al Jazeera, scrie hotnews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?