Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegeri de președinte la USR

Publicat:
Alegeri de președinte la USR

Uniunea Salvați Romania anunta ca luni si marti are loc primul tur al alegerilor pentru presedintia partidului. Presedintele USR este ales de fiecare membru al acestei formațiuni politice, prin vot direct, pe o platforma online. Candidatura a sase membri USR a fost validata in cursa pentru presedintia formatiunii, dupa decizia lui de a … de președinte la USR apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe opiniabuzau.ro…  

Sursa articol si foto: opiniabuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cei șase fantastici care vor sa 'salveze Romania': incepe marea batalie pentru șefia USR, cu primul tur al alegerilor

03:10, 24.06.2024 - USR anunta ca luni si marti are loc primul tur al alegerilor pentru presedintia USR. Presedintele USR este ales de fiecare membru al partidului, prin vot direct, pe o platforma online. Candidatura a sase membri USR a fost validata in cursa pentru presedintia formatiunii, dupa decizia lui Catalin Drula…

Patru candidați la președinția USR, eliminați din start - Cine sunt cei șase candidați validați

10:40, 19.06.2024 - Candidatura a șase membri USR a fost validata in cursa pentru președinția USR. Președintele USR va fi ales de fiecare membru al partidului, prin vot direct, pe o platforma online, așa cum prevede statutul.Lista candidaților validați: 1. Elena Lasconi – 52 ani, Campulung, Arges.

CATALIN DRULA ȘI-A ANUNȚAT DEMISIA Noua candidați pentru președinția USR

08:20, 17.06.2024 - Presedintele USR, Catalin Drula, si-a anuntat demisia dupa rezultatele alegerilor din 9 iunie. The post CATALIN DRULA ȘI-A ANUNȚAT DEMISIA Noua candidați pentru președinția USR first appeared on Informatia Zilei .

Catalin Drula anunța ca iși va preda mandatul pe 28 iunie, cand USR va avea un nou președinte

13:55, 11.06.2024 - Președintele USR, Catalin Drula, a anunțat ca iși va preda mandatul pe 28 iunie, cand Uniunea Salvați Romania va avea un nou președinte și a facut precizari despre ce urmeaza in partid, dupa eșecul inregistrat la alegerile din 9 iunie.

Reacții rapide dupa demisia lui Drula. Fritz iși asuma candidatura pentru președinția USR, Elena Lasconi ca „nu exclude”

16:50, 10.06.2024 - Primarul reales al Timișoarei și primarița orașului Campulung, și ea realeasa, ar putea fi doi dintre membrii USR care intra in cursa pentru președinția USR, dupa demisia președintelui Catalin Drula.

Dominic Fritz: Imi asum o candidatura pentru presedintia USR. Eu nu voi candida la nicio functie in stat in acest an

16:21, 10.06.2024 - Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz (USR), a transmis, luni, intr-o conferinta de presa, ca Romania are nevoie de un presedinte de dreapta si ca aceasta este miza cea mare. Fritz a subliniat ca nu isi doreste sa candideze la nicio functie in statul roman, in acest an, dar a afirmat ca isi…

Presedintele PNL Vrancea, Dragos Ciobotaru, si-a depus candidatura pentru presedintia CJ

14:45, 29.04.2024 - Presedintele PNL Vrancea, Dragos Ciobotaru, si-a depus luni, la Biroul Electoral Judetean (BEJ), candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Vrancea.Impreuna cu listele de candidati, liberalii au depus la BEJ peste 35.000 de semnaturi.

Drula: Nu ințeleg candidatura lui Geoana la prezidențiale. Romanii nu vor uita ca reprezinta pesedism pur

21:30, 11.04.2024 - Președintele USR, Catalin Drula, a declarat joi, in emisiunea Jurnalul de Seara, la Digi24, intrebat despre poziția de favorit a lui Mircea Geoana la alegerile prezidențiale, ca nu ințelege candidatura secretarului general al NATO și il acuza ca iși folosește funcția sa intre in grațiile alegatorilor.…


Ce parere ai despre aceasta stire?