Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alcaraz va redeveni lider mondial 1 la Roma, după triumful de la Madrid

Publicat:

va participa pentru prima data in cariera la Mastersul de la Roma care incepe saptamana viitoare. Cu aceasta ocazie el iși va recupera locul intai in clasamentul mondial ATP, deținut momentan de .

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clasamentul ATP: Italianul Sinner, in continuare lider; Djokovic revine pe pozitia a doua

14:35, 24.06.2024 - Jucatorul italian de tenis Jannick Sinner se mentine lider in clasamentul ATP dat luni publicitatii, in timp ce pe locul 2 a revenit sarbul Novak Djokovic, care a facut rocada cu spaniolul Carlos Alcaraz, coborat pe ultima treapta a podiumului.

Mats Wilander spune ca ierarhia ATP este una „mincinoasa” - Cine ar trebui sa fie de fapt lider mondial in locul lui Jannik Sinner

10:10, 12.06.2024 - Multiplu campion de Grand Slam și analist tv, Mats Wilander este de parere ca actuala ierarhie ATP este una „mincinoasa” și ca Jannik Sinner este lider mondial doar pentru „calculator”. Suedezul spune ca ibericul Carlos Alcaraz merita sa fie pe locul unu mondial.

Open GSP » Știm semifinalele de la Roland Garros + Ce se intampla cu Novak Djokovic și cine este noul lider mondial

10:10, 06.06.2024 - Open GSP, noua emisiune despre tenis marca Gazeta Sporturilor, revine joi, 6 iunie, de la ora 12:30, pentru a prefața meciurile din semifinalele turneului de la Roland Garros. Mihaela Buzarnescu revine la Open GSP, alaturi de jurnaliștii Alexandru Barbu, Luminița Paul și Roxana Fleșeru. Aceștia vor…

Jannik Sinner e noul lider mondial! » Primul italian din istorie care atinge poziția de varf

20:36, 04.06.2024 - Campionul de la Australian Open, Jannik Sinner, 22 de ani, va deveni lunea viitoare numarul unu mondial, al 29-lea jucator din istorie care ocupa aceasta poziție și primul italian. Retragerea lui Novak Djokovic de la Roland Garros, accidentat, i-a facilitat ascensiunea. Istoria se rescrie, iși adauga…

Novak Djokovic s-a retras de la turneul Roland Garros. Cine va fi noul lider mondial

20:05, 04.06.2024 - Tenismenul sarb Novak Djokovic, detinatorul titlului, s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari la genunchiul drept, au anuntat marti organizatorii turneului de Mare Slem din capitala Frantei, scrie presa internationala.

VIDEO Surpriza mare la ATP Madrid: Unul dintre marii favoriți, invins de locul 118 mondial

14:40, 27.04.2024 - Stefanos Tsitsipas, unul dintre marii favoriți in turneele din sezonul de zgura, a parasit surprinzator Mastersul de la Madrid in turul al doilea. Grecul (favorit șase) a cedat impotriva lui Thiago Monteiro, jucator aflat pe locul 118 mondial.

Djokovic s-a retras din turneu: cine il poate inlocui pe numarul unu mondial

17:30, 20.04.2024 - Numarul unu mondial al tenisului va fi inlocuit de francezul Luca van Asch pe tabloul principal al turneului, care va incepe saptamina viitoare. Numarul unu mondial al tenisului, sirbul Novak Djokovic, s-a retras de la urmatorul turneu ATP Masters de la Madrid. Motivele acestei decizii a tenismenului…

Dupa ATP Barcelona, Carlos Alcaraz ar putea rata inca un turneu important

20:40, 15.04.2024 - Indisponibil pentru turneul „ATP 500” de la Barcelona din cauza unei accidentari, Carlos Alcaraz și-a propus sa revina pe teren la Mastersul de la Madrid, insa recunoaște ca inca nu are aceasta certitudine.


Ce parere ai despre aceasta stire?