Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AJUTOR RECIPROC - Rusia va moderniza caile ferate nord-coreene in schimbul accesului la resursele naturale ale tarii

Publicat:

Rusia va moderniza aproximativ jumatate din reteaua de cai ferate a Coreei de Nord, in schimbul accesului la resursele naturale importante ale acestei tari, una dintre cele mai izolate din lume, relateaza joi cotidianul oficial rus .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orban ii sare din nou in ajutor lui Putin. Ungaria a blocat declarația UE care condamna interzicerea publicațiilor europene in Rusia

21:50, 26.06.2024 - Ungaria a blocat, miercuri, o declarație comuna a statelor Uniunii Europene de condamnare a recentelor interdicții din Rusia, impotriva mai multor posturi și site-uri europene, printre care și Digi24.ro.

Rusia folosește rachete balistice nord-coreene in Ucraina. Anunțul Pentagonului: „Au fost gasite resturi”

09:50, 31.05.2024 - Rusia foloseste rachete balistice nord-coreene in Ucraina, se arata intr-un nou raport publicat de Pentagon, care se bazeaza pe analiza unor resturi de racheta pentru a confirma acuzatiile potrivit carora Moscova primeste arme de la Phenian, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Volodimir Zelenski, nemultumit ca ajutorul occidental pentru Ucraina vine prea lent

21:05, 20.05.2024 - Aliatilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, intr-un interviu acordat in exclusivitate luni pentru Reuters la Kiev, informeaza Agerpres.Zelenski a descris livrarea de ajutor militar, in special de…

Controale la sange ale Poliției de Transporturi pe caile ferate din Romania. Sute de stații de cale ferata și de trenuri, verificate

19:06, 18.05.2024 - O acțiune ampla de verificare a fost desfașurata de polițiștii de la Transporturi la nivel național, vizand menținerea ordinii și siguranței publice in domeniul feroviar. Sute de trenuri și gari au fost controlate, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate amenzi de peste 70.000 de lei.

Rusia bombardeaza masiv caile ferate din Ucraina pentru a bloca ajutorul Occidentului: „Pregatește o ofensiva de amploare”

08:01, 27.04.2024 - Rusia si-a intensificat atacurile asupra retelei feroviare ucrainene pentru a „paraliza” aprovizionarile militare cu material din Occident, in vederea unei noi ofensive, a declarat vineri un oficial ucrainean de rang inalt in domeniul securitatii AFP, citat de News.ro.

Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina

20:36, 24.04.2024 - Președintele Statelor Unite ale Americii Joe Biden a promulgat miercuri un proiect de lege foarte disputat, care prevede un nou ajutor de miliarde de dolari pentru Ucraina in razboiul acesteia cu Rusia, scrie Reuters.

Rusia incearca sa saboteze caile ferate europene: Acuzații grave lansate de la Praga

17:25, 06.04.2024 - Rusia a facut "mii" de incercari pentru a se infiltra in retele feroviare europene, intr-o campanie destinata sa destabilizeze Uniunea Europeana si sa saboteze o infrastructura vitala, a declarat ministrul ceh al Transporturilor, Martin Kupka pentru Financial Times, noteaza Agerpres.

Rusia incearca sa saboteze caile ferate europene. Un ministru ceh spune sa rușii au facut mii de atacuri cibernetice

14:55, 06.04.2024 - Rusia a facut "mii" de incercari pentru a se infiltra in retele feroviare europene, spune ministrul ceh al Transporturilor, Martin Kupka. Acesta descrie o campanie a Moscovei destinata sa destabilizeze Uniunea Europeana si sa saboteze o infrastructura vitala, prin atacuri cibernetice.


Ce parere ai despre aceasta stire?