Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ahmetov vine duminică dimineaţă să-l vadă pe Mircea Lucescu

Publicat:

, patronul echipei de fotbal , este asteptat duminica dimineata in Bucuresti.

Omul de afaceri a vrut sa vina personal pentru a il vedea si incuraja pe antrenorului echipei sale si bunul lui prieten, romanul , informeaza site-ul GSP.ro.

Alaturi de Ahmetov este asteptat si medicul celor de la Sahtior, .

a fost implicat vineri intr-un grav accident rutier, avand cateva coaste fracturate si o contuzie toracica severa.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Lucescu l-a scos din sarite pe Razvan Raț: „Am avut doua impulsuri: primul, sa-i dau cu microfonul in cap”

22:45, 10.06.2024 - Razvan Raț (43 de ani), fostul fundaș stanga de la Șahtior, a oferit detalii despre momentul in care Mircea Lucescu l-a criticat direct in fața camerelor. Fostul capitan al naționalei de declarat ca „am vrut sa-i bag microfonul pe gat atunci”. ...

Transfer surpriza in handbal: Szasz Andras se alatura echipei CSM Constanța dupa plecarea de la CSM București

15:30, 08.06.2024 - Handbalistul Szasz Andras este noul jucator al vicecampioanei CSM Constanta. El vine de la CSM Bucuresti.”Andras Szasz va juca la CSM Constanta! Bine ai venit! Hai, Constanta!”, este mesajul vicecampioanei.Component al nationalei in cateva campanii, Szasz are 30 de ani, 1.

„Și-au batut joc de el” » Mircea Lucescu, detalii-cheie despre oferta de la Rapid: „Am vazut ca domnul Șucu a facut un comentariu”

11:01, 16.05.2024 - Mircea Lucescu (78 de ani) a explicat ca deficiențele de infrastructura ale Rapidului l-au provocat sa refuze oferta de a prelua echipa din Giulești. Neil Lennon este alesul lui Șucu pentru banca echipei de pe locul 6 din play-off-ul Superligii. Lucescu simte ca echipei din Giulești ii lipsește o baza…

Margherita de la Clejani s-a ales cu o alta amenda usturatoare dupa ce a condus drogata. Ce a facut Viorica atunci cand s-a dat sentința.

19:10, 11.05.2024 - Margherita de la Clejani, pe numele ei adevarat Margareta Myriam Manole, a fost condamnata definitiv, miercuri, pe 29 iunie 2022 de catre Curtea de Apel din București, dupa ce Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 a cerut ca magistrații sa rejudece cauza in care artista a fost condamnata pentru…

S-a lansat acțiunea „Jucam Acasa!”, care apara bazele sportive din București: Mircea Lucescu și Dan Șucu au fost prezenți: „Mergem catre toți primarii și consilierii”

15:11, 10.05.2024 - Astazi a avut loc conferința de presa de lansare a acțiunii de apararea a bazelor sportive de cartier din București. Un proiect in care s-au implicat atropologii Andrei Mihail, Ileana Szasz și istoricul Razvan Voinea. Scopul este de a readuce la viața bazele sportive din București.

VIDEO | Nu au mai așteptat weekend-ul! Cațiva elevi au facut un gratar chiar in timpul orelor de curs

15:20, 19.04.2024 - Au fost capturate imagini la un liceu din București, unde cațiva elevi au decis sa organizeze un gratar in sala de clasa, in timpul orei. Acest incident, ce... The post VIDEO | Nu au mai așteptat weekend-ul! Cațiva elevi au facut un gratar chiar in timpul orelor de curs appeared first on Special Arad…

Catalin Cirstoiu, așteptat de Nicolae Ciuca sa vina cu 'fisa de tratament' pentru Bucuresti: 'Sunt convins ca impreuna vom reusi sa castigam'

22:05, 10.04.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, i-a indemnat, miercuri, pe liberali sa vorbeasca putin si sa faca mult, sustinand, totodata, ca doctorul Catalin Cirstoiu, candidatul Aliantei electorale PSD PNL la Primaria Capitalei, va veni cu "fisa de tratament" pentru Bucuresti.

Record de spectatori pe stadionul care iși așteapta demolarea. Mircea Lucescu a revenit pe arena echipei Corvinul VIDEO

11:30, 03.04.2024 - Peste 12.000 de oameni au asistat la meciul de fotbal din Cupa Romaniei, disputat la Hunedoara, intre Corvinul Hunedoara și CFR Cluj. A fost unul dintre ultimele meciuri de fotbal jucate pe stadionul construit in anii ’50, care așteapta demolarea.


Ce parere ai despre aceasta stire?