Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Agregatele minerale

Publicat:

Agregatele minerale sunt elemente naturale sau artificiale, utilizate pentru realizarea betoanelor. Agregatele minerale sunt componenta cea mai mare din alcatuirea betonului, mai exact 75%, restul fiind apa și ciment. Agregate minerale naturale In aceasta categorie se incadreaza rocile naturale, care sunt folosite in obținerea betoanelor in urmatoarele forme: Agregate in stare naturala;Agregate concasate. Agregatele in stare naturala sunt alcatuite din roci de origine sedimentara, care pot fi: Agregate de rau;Agregate de dune;Agregate de cariera;Agregate de mare;Agregate glaciare. Cele mai folosite

Citeste articolul mai departe pe stiritimisoara.com…  

Sursa articol: stiritimisoara.com


Stiri pe aceeasi tema

Perchezitii in Bucuresti si in alte sapte judete, in cazul diplomelor false folosite pentru a obtine certificate de manager

16:26, 20.06.2024 - Joi au avut loc 12 perchezitii in Bucuresti si in alte sapte judete, dupa ce a au fost descoperite 10 diplome de Bacalaureat false, care au fost folosite pentru a obține certificate de manager de transport marfa.

Senatorul Cristian Niculescu Țagarlaș: doua inițiative legislative de o importanța cruciala pentru gestionarea resurselor naturale și combaterea infracțiunilor grave!

08:35, 16.06.2024 - Senatul Romaniei a adoptat doua inițiative legislative de o importanța cruciala pentru gestionarea resurselor naturale și combaterea infracțiunilor grave. Reforma Codului Silvic aduce schimbari fundamentale in modul in care sunt gestionate padurile Romaniei. Proiectul legislativ subliniaza importanța…

Cum ții albinele la distanța de curtea ta. Metodele naturale folosite de gradinarii profesioniști

18:06, 12.06.2024 - Albinele sunt esențiale pentru polenizarea plantelor și menținerea echilibrului ecologic, dar prezența lor in curtea ta poate deveni uneori problematica, mai ales daca ai alergii sau copii mici. Din fericire, exista mai multe metode naturale și sigure pentru a ține albinele la distanța, astfel incat…

Prețurile la gaze naturale pe piata din Europa au crescut

16:05, 03.06.2024 - Nu sunt vești bune! Preturile de referinta la gaze naturale pe piata din Europa au crescut luni la cel mai ridicat nivel din acest an, dupa ce livrarile din Norvegia s-au redus semnificativ din cauza unor lucrari de reparatii neprogramate, ceea ce scoate in evidenta riscurile create de situatia in care…

Utilaje pe fonduri nerambursabile, folosite in alte scopuri. Percheziții in Cluj – VIDEO

14:21, 28.05.2024 - Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice și ai altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Alba, au pus in executare pe 28 mai un numar de 27 de mandate de percheziție domiciliara, la mai multe locații…

Romania ar putea deveni cel mai important producator de gaze naturale din Europa

09:00, 23.05.2024 - Romania ar putea deveni cel mai important producator de gaze naturale al Europei! Este concluzia din cea de-a doua zi de Transylvania Green Energy Forum, cel mai mare eveniment dedicat energiei verzi, desfasurat la Cluj-Napoca.

Tot ce trebuie sa știi despre tarot – Cum a aparut, semnificații și ce poți afla prin citirea in tarot

14:45, 07.05.2024 - Intr-o lume plina de mistere și intrebari, carțile de tarot au fascinat oamenii de secole intregi, oferindu-le posibilitatea de a arunca o privire in viitor și de a descoperi semnificații ascunse. In continuare, ne vom aventura in lumea mistica a tarotului pentru a dezvalui tot ce trebuie sa știi…

VIDEO | Au aparut gandacii-cyborg: La ce sunt folosite insectele cu creier robotizat

21:40, 09.04.2024 - Inginerii din Singapore au fost inspirați de abilitatea gandacilor de a patrunde in locuințele oamenilor prin cele mai mici crapaturi, creand astfel gandaci-cyborg. Pentru acest scop, s-a folosit specia de gandaci șuieratori din Madagascar, care sunt echipați cu un "rucsac" ce conține mai mulți senzori…


Ce parere ai despre aceasta stire?