Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afla totul despre telenovela Viata de imprumut

Publicat:

Noua productie 2013 "Mentir para vivir" a fost produsa de Rosy Ocampo pentru Televisa. David Zepeda, actorul care a cucerit telespectatoarele in productii de mare succes precum "Forta destinului", "Abisul pasiunii", "Destine furate", Predestinati" sau "Stapana", interpreteaza acum rolul lui Ricardo, un tanar care se indragosteste de Oriana (Mayrin Villanueva), o femeie care ascunde un trecut plin de secrete:"Personajul meu este unul foarte complex care se afla in cautarea dragostei adevarate.

Este un barbat care a facut multe greseli, insa in fond este un om bun si frumos iar acest lucru ma…

Citeste articolul mai departe pe femina.rol.ro…  

Sursa articol: femina.rol.ro


Stiri pe aceeasi tema

Narcisa Balaban, urare emoționanta pentru fiul ei, Alberto, cu ocazia zilei de naștere! Ce i-a transmis artista adolescentului: “Mami te iubește” / VIDEO

09:31, 27.06.2024 - Narcisa Balaban este in culmea fericirii de ziua de naștere a fiului ei. Cei doi au o relație apropiata și se ințeleg de minune. Pe rețelele de socializare cantareața a publicat un mesaj emoțioanant pentru baiatul ei.

Narcisa Balaban și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a petrecut fosta iubita a lui Nicolae Guța: „Ma simt binecuvantata” / VIDEO

16:40, 21.06.2024 - Mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța iși sarbatorește ziua de naștere. Narcisa Balaban, cea care i-a daruit manelistului un baiat pe nume Alberto, are motiv de sarbatoare, cu ocazia aniversarii. Mesajul pe care l-a transmis urmaritorilor de pe TikTok.

Cel puțin 155 de persoane au murit in Mexic din cauza caniculei, incepand din martie

09:20, 21.06.2024 - Cu 30 de noi cazuri inregistrate intre 13 si 18 iunie, bilantul victimelor valului de caldura care a facut ravagii in mare parte din Mexic, incepand din martie, a crescut la 155 de morti, a anuntat joi Ministerul Sanatatii, informeaza AFP, citata de Agerpres.Acest bilanț vine dupa ce in mai multe orase…

Știrile Antena Stars. Se reaprinde conflictul dintre Nicolae Guța și Narcisa Balaban. Manelistul ii da replica, dupa ce i-a criticat succesul de pe TikTok: „Este intr-o criza...”

18:05, 08.05.2024 - Narcisa Balaban l-a pus la zid pe Nicolae Guța, dupa ce manelistul a dat lovitura pe TikTok. Mama unuia dintre copii spune ca a uitat de Alberto. Se pare ca aceste vorbe nu i-au picat bine deloc lui Nicolae Guța, care, așa cum era de așteptat, i-a dat și replica.


Ce parere ai despre aceasta stire?