Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Află care au fost ULTIMELE CUVINTE ale lui Florin Cioabă. Dezvăluiri despre cum a fost tratat în Turcia

Publicat:

Daniel, fiul cel mic al raposatului , a explicat presei care au fost ultimele cuvinte ale fostului lider al romilor inainte ca starea lui de sanatate sa se agraveze: "Sa ai grija de copii. Daniel, ai grija de copii si de familie".

Fiii lui au afirmat ca vor discuta cu medici specialisti in cardiologie pentru a afla daca modul in care a fost tratat tatal lor reprezinta un caz de malpraxis sau nu.

"Vreau sa vad ca daca ceea ce cred eu, daca ce s-a intamplat acolo a fost un caz de malpraxis sau nu. Cand voi avea o confirmare ii voi chema in judecata. Nu…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri șocante despre ”civicii” soți Saioc! Venituri ZERO, dar concedii in Turcia?! Maria Saioc, aleasa consilier județean AUR!

19:25, 30.06.2024 - Maria Saioc, scandalagioaica ce mergea pe la primariile din țara și profitand de lipsa de reacție eficienta a organelor abilitate, facea filmari pe baza carora ulterior caștiga bani din vizualizari pe rețelele de socializare. A fost și la Turda, Campia Turzii și Cluj-Napoca. Același comportament suburban,…

In ce relații e Turcia cu Occidentul. Ambasadorul american face dezvaluiri dupa ce Ankara a vorbit de "legaturile fantastice cu Rusia"

19:50, 12.06.2024 - Turcia ramane ferm ancorata in angajamentul sau fața de NATO și Occident, iar parteneriatul sau cu Statele Unite nu a fost niciodata mai puternic, chiar daca parțile au pareri diferite cu privire la razboiul din Gaza, a declarat pentru Reuters ambasadorul SUA la Ankara, Jeff Flake.

Prințul William, dezvaluiri despre starea de sanatate a Prințesei Kate. Ce i-a marturisit unui veteran de razboi

11:10, 06.06.2024 - Prințul William a fost intrebat daca prințesa Kate „se simte mai bine” dupa diagnosticul de cancer, in timpul unei apariții in Anglia, miercuri, pentru a marca cea de-a 80-a aniversare a Zilei Z.

Cu ce se ocupa fiica cea mare a lui Pavel Bartoș și ce dezvaluiri face despre soția lui. „Este clar mult mai diferit decat a fost la mine”

11:40, 17.05.2024 - Pavel Bartoș, in varsta de 49 de ani, și soția lui, Anca, sunt casatoriti din 2003 și au impreuna trei fete. Actorul a vorbit recent despre activitatile acestora și despre relația cu ele. Puțini sunt cei care știu ca Eva, fiica cea mare a lui Pavel este studenta la Facultatea de Drept.„Eva a terminat…

Ce a declarat directorul medical de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca despre starea de sanatate a actorului Florin Piersic și transferul la București

07:30, 08.05.2024 - Actorul Florin Piersic a fost preluat marți seara, cu un avion SMURD, de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi transferat la Institutul Matei Balș din Capitala. Avionul SMURD cu care a fost transportat se afla in Ungaria, unde participa la un exercitiu NATO.

Medicul care l-a operat pe Florin Piersic, declarații de ultima ora despre starea de sanatate a marelui actor

17:06, 07.05.2024 - Actorul Florin Piersic este intr-o stare buna, internat la Institutul Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj-Napoca, dupa ce duminica a suferit o interventie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care il avea.

Care este starea de sanatate a actorului Florin Piersic. De la ortopedie, la CARDIOLOGIE

07:25, 01.05.2024 - Deși interventia la genunchi efectuata recent la secția de ortopedie de la Spitalul Militar a decurs bine, pacientul Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Dezvaluiri grave despre Nestle: zahar adaugat in laptele pentru sugari vandut in țarile sarace, un 'atentat' la sanatate

23:35, 17.04.2024 - Nestle, cea mai mare companie de bunuri de consum din lume, adauga zahar și miere in laptele pentru sugari și in produsele cerealiere vandute in multe țari sarace, contrar orientarilor internaționale care vizeaza prevenirea obezitații și a bolilor cronice, potrivit unui raport citat de The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?