Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afganistan/prezidențiale: Încă un pas spre victorie al lui Abdullah Abdullah, câștigătorul primului tur

Publicat:

Fostul ministru afgan de externe , care a caștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din Afganistan, a facut duminica inca un pas spre victorie, obținand susținerea candidatului apropiat puterii actuale, , transmite AFP.

Foto: (c) / REUTERS

'Echipa condusa de anunța susținerea lui ', a declarat în cadrul unei conferințe de presa la Kabul purtatorul de cuvânt al lui Rassoul, .

, reprezentant al opoziției, s-a situat în fruntea…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu: Am stabilit un calendar și faptul ca avem candidaturi separate. Ce spune despre susținerea lui Geoana la prezidențiale

15:45, 06.07.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sambata, ca in coalitie a fost stabilit calendarul alegerilor prezidentiale și parlamentare si ca PSD si PNL vor avea candidaturi separate. Liderul PSD a afirmat ca secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, nu este independent.

Elena Lasconi vrea susținerea partidelor de dreapta pentru prezidențiale. Ciuca: „Sa ne asezam si vedem unde duc discutiile”

16:46, 01.07.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat luni despre scenariul sustinerii liderului USR, Elena Lasconi, la alegerile prezidentiale, de catre PNL, ca va discuta si va avea un dialog cu toata lumea, transmite News.ro.

VIDEO Romașcanu spune ca decalarația premierului referitoare la susținerea lui Geoana la prezidențiale nu a fost ințeleasa corect

14:05, 25.06.2024 - Purtatorul de cuvant al PSD susține ca afirmația lui Marcel Ciolacu privitoare la o posibila susținere a lui Mircea Geoana la candidatura pentru Cotroceni a fost inșeleasa greșit, explicand ca secretarul adjunct al NATO nu va beneficia de acest lucru.

Piedone: Nu a existat nicio discuție privind susținerea lui Mircea Geoana/ La PUSL s-a dat mandat pentru negocieri

20:35, 15.06.2024 - Intr-o ședința a Biroului Executiv Central al PUSL, Grațiela Gavrilescu, a primit mandat pentru a negocia alianțe in vederea alegerilor prezidențiale și parlamentare. S-a vehiculat informația ca PUSL ar incerca sa negocieze cu Mircea Geoana pentru a-l susține acesta la alegerile prezidențiale.

Trei turiști spanioli, uciși intr-un atac armat in Afganistan

13:20, 18.05.2024 - Trei turisti spanioli au fost ucisi si cel putin un altul a fost ranit intr-un atac al unor barbați inarmati in provincia centrala Bamyan din Afganistan, a anuntat, vineri, Ministerul de Externe al Spaniei, citat de Reuters, relateaza News.ro.Purtatorul de cuvant al ministerului de interne taliban,…

Tudose iși exprima susținerea pentru un candidat PSD la prezidențiale: „Sa nu ramanem in gara”

13:15, 20.04.2024 - La conferința de alegeri a PSD Argeș desfașurata sambata, fostul premier Mihai Tudose a pledat pentru ca social-democrații sa propuna viitorul președinte al Romaniei, subliniind necesitatea de a evita situații in care PSD caștiga alegerile, dar Guvernul este format din alte partide. Tudose a adus in…

(video) Chicu anunța ca va candida la prezidențiale: „Voi cere susținerea partidului, dar am concurenți”

22:15, 16.04.2024 - Fostul premier Ion Chicu va candida la alegerile prezidențiale din toamna. Anunțul a fost facut in cadrul emisiunii Rezoomat. Chicu a menționat ca va cere susținerea partidului, dar are concurenți, care nu sunt din partid.

Geoana nu vrea sa auda de susținerea PSD - PNL la prezidențiale: Se poate și fara ei!

07:40, 08.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana a afirmat reprezentantii actualei coalitii incearca sa blocheze jocul si sa spuna “suntem noi si fara noi nu se poate”, dar a adaugat ca se poate si fara ei. El a subliniat ca niciodata nu a mai fost o situatie ca sa nu fie cunoscuti candidatii marilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?