Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afganistan: Talibanii au executat o femeie acuzată de adulter

Publicat:

O femeie acuzata de adulter a fost executata prin impușcare de catre talibani, a anunțat luni un oficial guvernamental din provincia Ghor din vestul Afganistanului, relateaza DPA.

Femeia, ale carei vârsta și situație matrimoniala au ramas necunoscute, a fost ucisa vineri seara. A fost prinsa cu un barbat și a fost împușcata mortal, în timp ce barbatul a fugit, a declarat , un purtator de cuvânt al autoritaților provinciei Ghor.

Barbatul a fost împușcat ulterior în timp ce fugea și este în mâinile talibanilor.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Talibanii nu recunosc femeile din echipa olimpica afgana

01:06, 09.07.2024 - Guvernul taliban al Afganistanului nu recunoaște cele trei atlete care vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris din aceasta luna, a declarat un purtator de cuvant al departamentului de sport.

O femeie din Hunedoara este acuzata ca a dat 10.000 de lei șpaga unui polițist, ca sa-și scape tatal de acuzații

15:51, 27.06.2024 - O femeie din Hunedoara a fost trimisa in judecata, zilele trecute, pentru dare de mita. Aceasta este acuzata ca a oferit 10.000 de lei șpaga unui polițist, ca sa-și scape tatal de acuzații. Barbatul, spun anchetatorii, fusese prins beat la volan și s-a ales cu dosar penal.

O femeie este acuzata ca și-a ucis iubitul polițist. Cazul a declașat un val de teorii ale conspirației și a captivat toata țara

15:15, 24.06.2024 - In ultimele opt saptamani, un juriu din Massachusetts, SUA, a trebuit sa se gandeasca daca o femeie de 44 de ani, Karen Read, și-a ucis iubitul ofițer de poliție, intr-un act de violența domestica, sau daca fapta i-a fost inscenata de autoritațile corupte care incercau sa ascunda crima.

O femeie cu cetațenie ruso-americana este acuzata de tradare, dupa ce a donat bani Ucrainei. Procesul ei a inceput in Rusia

14:45, 20.06.2024 - Ksenia Karelina, nascuta in Rusia si stabilita in SUA in urma cu peste zece ani, a fost arestata anul acesta cand si-a vizitat rudele din tara natala. Aceasta este acuzata de tradare prin colectarea de fonduri pentru armata ucraineana. Procesul ei a inceput joi, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 

O femeie din Constanța este acuzata ca ar fi luat imprumuturi de 90.000 de lei, pe numele unor necunoscuți

15:45, 29.05.2024 - O femeie din Constanța s-a ales cu dosar penal, dupa ce a luat imprumuturi de la doua instituții financiare, folosind datele de identitate ale unor necunoscuți. Suspecta ar fi incasat altfel 90.000 de lei, scrie news.ro. In casa ei, la percheziții, anchetatorii au gasit și droguri.

Putin a fost informat ca Rusia se pregatește sa-i scoata pe talibani de pe lista organizațiilor teroriste interzise

12:01, 27.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Justiției i-au transmis lui Vladimir Putin ca talibanii pot fi scoși de pe lista persoanelor interzise, scrie cotidianul rusesc Kommersant.Directorul celui de-al doilea departament asiatic al Ministerului rus de Externe, Zamir Kabulov, a declarat pentru TASS…

Femeie cadru militar, acuzata ca si-a batut crunt fetita de doua luni

13:15, 18.04.2024 - O femeie angajata in Armata a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata ca si-a batut crunt fetita in varsta de doar doua luni, copilul fiind transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral, fractura os parietal, fracturi costale, fracturi la umar si la o mana.

3 ani de inchisoare, cu suspendare, pentru o femeie acuzata ca a depozitat in Bihor 850 de tone de deșeuri din Italia

13:15, 15.04.2024 - O bihoreana a fost condamnata definitiv la 3 ani de inchisoare, cu suspendare, pentru infracțiunea de eliminarea deseurilor care au facut obiectul transferului, in spatii neautorizate sau prin constituirea de depozite ilegale.


Ce parere ai despre aceasta stire?