Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afectiuni pe care le tratam cu sirop de patlagina

Publicat:

Numeroase tratamente recomandate în raceli contin patlagina, care este folosita datorita principiilor sale active în afectiunile gatului.
Atat siropul de patlagina, cat si infuzia au proprietati emoliente si calmeaza simptomele laringitei.

Vezi si: Frunzele de patlagina reduc nodulii mamari
 
Prepara siropul de patlagina astfel: spala frunzele de patlagina, toaca-le marunt si pune-le în straturi alternative cu zahar brun într-un borcan.
Le presezi bine, închizi ermetic si apoi îngropi borcanul în pamant. Se tine…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cimbrișorul, planta care combate toxiinfecțiile și calmeaza tusea. Ia-l cu tine in conedii și vei scapa de griji!

14:55, 28.06.2024 - Infuzia de cimbrișorFolosit ca infuzie, cimbrișorul acționeaza eficient asupra cailor respiratorii, calmand tusea și ușurand expectorația, precizeaza in studiile sale fitoterapeutul Eugen Giurgiu.Infuzia de cimbrișor este recomandata și in caz de toxiinfecții alimentare cauzate de preparatele de cofetarie,…

Din ce sunt facuti, de fapt, MICII din supermarketuri. Zeci de E-uri care sfaraie pe gratar, dezvaluite de un studiu

21:15, 15.06.2024 - APC a achiziționat din marile structuri comerciale (hipermarketuri/supermarketuri) 25 tipuri de mititei, in vederea realizarii unui studiu prin care sa atraga atenția in ceea ce privește conținutul acestor produse și potențialele efecte asupra sanatații consumatorilor. Au fost analizate mai multe sortimente…

Patlagina este folosita pentru a trata numeroase afecțiuni. Care sunt beneficiile acestei plante

11:30, 05.06.2024 - Patlagina (numita la noi și patlagina mare) este o planta care a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru a trata numeroase afecțiuni, printre care constipația, tusea, ranile, pielea inflamata și dermatita. The post Patlagina este folosita pentru a trata numeroase afecțiuni. Care sunt beneficiile…

Ministrul Digitalizarii anunta lansarea platformei #nofake, prin care poate fi raportat continutul inadecvat de pe retele de socializare

09:55, 17.05.2024 - Platforma poate fi accesata pe site-ul Ministerului Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii (MCID), la adresa . ”Platforma #nofake va functiona ca punct de contact pentru cererile de analiza pe care romanii le fac in ce priveste falsurile digitale, continutul denigrator, dezinformarile si manipularile…

Comoara din natura: 7 plante medicinale care se recolteaza in luna mai: proprietațile lor terapeutice sunt uimitoare

12:50, 15.05.2024 - Natura ne ofera o varietate de plante cu proprietați terapeutice care pot fi culese și utilizate pentru diverse tratamente și remedii naturale. Iata care sunt cele 7 plante medicinale care se recolteaza in luna mai:1. Papadia  Papadia este o planta extrem de valoroasa datorita proprietaților sale detoxifiante…

Psiholog clinician Alexandrina Rinziș: 15 semne ca ai stima de sine scazuta

16:31, 12.05.2024 - O stima de sine sanatoasa este fundamentul unei vieți echilibrate și satisfacatoare, contribuind la succesul personal și profesional. A avea stima de sine inseamna mai mult decat sa te placi in general – inseamna, de asemenea, sa crezi ca meriți dragoste și sa-ți prețuiești propriile ganduri, sentimente,…

De ce iese drobul uscat și inecacios. Ce ingredient lipsește din el

14:25, 02.05.2024 - Drobul este nelipsit de pe masa de Paște și fiecare familie are propria rețeta de a face acest preparat delicios. Cei care nu sunt fani organe de miel, pot folosi organe de pui, de curcan sau de porc. Dar ca orice alt preparat, și acesta are cateva secrete, așa ca daca te intrebi de ce […] The post…

Pacaleli cu produsele lactate. Atenție ce cumparați!

16:06, 29.04.2024 - Numeroase nereguli descoperite in urma unor controale pentru depistarea unor practici frauduloase la produsele lactate, controale efectuate in perioada 16-29 martie 2024. ”In intervalul 16 – 29 martie 2024, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a dispus continuarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?