Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aeronautica rusă este în cădere liberă. O rachetă Proton M s-a prăbușit după decolare

Publicat:

Ultima treapta a unei rachete ruse Proton-M, care transporta pe orbita un satelit mexican de comunicatii, s-a prabusit in regiunea siberiana Chita, transmite Rador citat de UNIMEDIA. Prabușirea a avut loc, sambata, 16 mai, la putin timp dupa lansare, transmite Reuters care preia o informatie a agentiei Interfax.Roskosmos, nu a oferit si alte detalii. Conform altor surse din presa rusa, cea de-a treia treapta a rachetei Proton-M a suferit o defectiune la aproximativ 500 de secunde dupa lansarea de la cosmodromul Baikonur din Kazahstan.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a tras o racheta balistica asupra unei infrastructuri civile din Odesa miercuri dimineata

11:51, 26.06.2024 - Un atac al Rusiei cu racheta balistica asupra orasului-port Odesa, in sudul Ucrainei, a lovit o infrastructura civila la primele ore ale zilei de miercuri, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper, citat de Reuters si Ukrainska Pravda.

Presa internaționala transmite ca Putin a ajuns in Coreea de Nord

21:15, 18.06.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a sosit marți, 18 iunie 2024, in Coreea de Nord pentru prima sa vizita din ultimii 24 de ani, a anunțat agenția de presa Interfax, potrivit Reuters. Vizita, la invitația liderului nord-coreean Kim Jong Un, subliniaza relația tot mai stransa a Moscovei cu statul inarmat…

Fost ministru condamnat pentru uciderea soției

17:41, 13.05.2024 - Un fost ministru al economiei din Kazahstan a fost condamnat luni la 24 de ani de inchisoare pentru uciderea propriei sotii, la capatul unui proces judiciar considerat un adevarat test pentru angajamentul presedintelui Kasim-Jomart Tokaev de a construi o societate mai corecta si mai echitabila, relateaza…

VIDEO. Un barbat a fost salvat la 5 zile dupa prabusirea unei cladiri in Africa de Sud. Bilantul tragediei a ajuns la 13 morti

17:55, 11.05.2024 - Un barbat a fost salvat dintre daramaturi la cinci zile dupa prabusirea unei cladiri in Africa de Sud, iar premierul din Western Cape, Alan Winde, a declarat ca este „nimic mai putin decat un miracol”, relateaza Reuters.

Putin a fost de acord sa retraga fortele ruse din mai multe regiuni din Armenia

16:21, 09.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a fost de acord sa retraga militarii si politistii de frontiera rusi din diferite parti ale Armeniei la cererea Erevanului, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului Dmitri Peskov, citat joi de agentia rusa Interfax, relateaza Reuters.

Partea superioara a turnului de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei

23:05, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al Rusiei asupra acestei infrastructuri de televiziune.

O parte din turnul de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei VIDEO

20:16, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al RusieI.

Angara-A5, prima racheta spațiala produsa de ruși de la prabușirea URSS, a fost testata cu succes, anunța Roscosmos

21:05, 11.04.2024 - Rusia a anunțat joi, 11 aprilie, ca a lansat cu succes racheta de noua generatie Angara-A5 de pe cosmodromul Vostocinii, regiunea Amur, doua doua amanari, transmite agenția ReutersMarti si miercuri, lansarea Angara-A5 a fost amanata din motive „tehnice”. De data aceasta, racheta a functionat normal,…


Ce parere ai despre aceasta stire?