Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Bahmuţeanu şi-a mărit familia! Vestea a venit în pragul zilei ei de naştere: "Un cadou neaşteptat"

Publicat:

este în al noualea cer, dupa ce, în prag de ziua ei, a facut anuntul ca familia ei se mareste. Vedeta a spus ca este un cadou neasteptat.

a postat pe o retea de socializare un mesaj cu care si-a surprins prietenii virtuali. Vedeta le-a spus acestora ca familia ei s-a marit cu un nou membru, un bichon simpatic de numai cinci saptamâni, primit cadou de la .

"Dragi prieteni, în avans de ziua mea, am primit un cadou neasteptat de frumos: pe micutul Bursy, un bichon de numai cinci saptamâni si un superb…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Roba, mesaj emoționant de ziua iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce i-a transmis vedeta partenerului de viața: „Ești special” / FOTO

00:20, 01.06.2024 - Dana Roba iși sarbatorește iubitul! Beni a implinit 37 de ani, iar pentru a marca ziua de naștere, vedeta a publicat cateva fotografii impreuna, de la frumosul eveniment. Declarațiile nu puteau sa lipseasca, astfel ca pe rețelele de socializare a aparut și un text emoționant.

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere departe de casa. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare: „Aveam nevoie de o vacanța”

22:41, 07.05.2024 - Pentru implinirea varstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat intr-o vacanța alaturi de soț și copii sai pentru a-și sarbatori ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat cateva rude care s-au stabilit in peninsula de mai mulți ani. Totodata, a vorbit și despre dorințele pe care le are…

Petrecere de zile mari in Londra! Victoria Beckham a fost carata de soțul ei dupa aniversarea zilei de naștere

18:40, 22.04.2024 - Noaptea de sambata spre duminica a fost una speciala pentru Victoria Beckham. Vedeta și-a sarbatorit cea de-a 50-a aniversare, iar cu aceasta ocazie speciala, s-a reunit cu restul formației Spice Girls, noteaza click.ro. Recent accidentata la picior, Victoria Beckham a intrat in clubul Oswald’s, din…

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Sarbatoare in familia Alinei Eremia. Ce urare i-a facut artistei mamei sale, cu ocazia zilei de naștere / FOTO

21:41, 14.04.2024 - Alina Eremia o sarbatorește pe mama sa, Daniela. Cantareața a moștenit atat frumusețea, cat și talentul muzical de la cea care i-a dat viața, iar relația dintre ele este una apropiata. Pentru a marca ziua de naștere și in mediul online, artista i-a transmis un mesaj important, alaturi de o fotografie…

Topul surpriza in care apare Denise Rifai. Vedeta TV radiaza de fericire: “Am primit un cadou foarte frumos și neașteptat”

13:15, 08.04.2024 - Daca in trecut celebra jurnalista era extrem de radicala și dura, se pare ca asta i-a adus și notorietate, astfel ca azi nu ne mai surpinde topul surpriza in care apare Denise Rifai, iar vedeta TV radiaza de fericire, dupa aflarea veștilor. Denise Rifai, de la economist, la jurnalist cu notorietate…


Ce parere ai despre aceasta stire?