Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Bahmuţeanu, mesaj disperat pentru Silviu Prigoană: "L-aş ruga măcar să îmi răspundă la telefon!"

Publicat:

si fostul sot n-au îngropat nici acum securea razboiului! Cei doi s-au certat pentru custodia copiilor, iar vedeta tv nu va avea liniste pâna când nu va avea câstig de cauza.

S-au certat si s-au împacat de nenumarate ori si desi au divortat de ceva vreme, si fostul ei sot, nu si-au încheiat înca socotelile.

a facut din nou marturisiri incredibile despre felul în care decurge acum relatia cu fostul ei sot. Urmareste declaratiile ei aici.

Foto:

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Silviu Prigoana explica cum a fost amestecat in scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Restivan. Afaceristul sustine ca George si-a dat propriul copil afara din casa: "Am dat telefon la Protectia Copilului"

17:05, 30.07.2024 - Silviu Prigoana a facut primele declarații dupa ce a izbucnit scandalul intre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan. Afaceristul a spus cum au stat, de fapt, lucrurile dar și de ce a fost nevoit sa cheme Protecția Copilului la el acasa.

George Restivan rupe tacerea despre desparțirea de Adriana Bahmuțeanu. Adevaratul motiv al separarii: „Nu-mi voi mai pune niciodata fiul in pericol”

10:25, 25.07.2024 - George Restivan a facut primele declarații dupa desparțirea de Adriana Bahmuțeanu. Intr-o confesiune pe Facebook, catre un prieten, omul de afaceri a explicat ca situația din familia lor era complicata, ca unul dintre baieții vedetei era gelos pe fiul lui, ca el doar și-a protejat copilul și a ales…

Adriana Bahmuțeanu, detalii despre desparțirea de George Restivan: „Nu am fost casatorita legal ca sa divorțez”

11:55, 23.07.2024 - Adriana Bahmuțeanu a dezvaluit ca nu a fost niciodata casatorita din punct de vedere legal cu George Restivan. Prezentatoarea TV a anunțat recent desparțirea de partenerul sau.Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au decis sa puna capat unei relații care a durat mai bine de un an și trei luni. Anunțul…

Adriana Bahmuțeanu, din vacanța direct la perfuzii. Ce a pațit vedeta: „Noroc ca am un soț care ma susține!”

13:40, 21.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a ingrijorat urmaritorii, dupa ce a postat pe rețelele de socializare o imagine cu perfuzia in mana. Ulterior, fosta soție a lui Silviu Prigoana a oferit mai multe detalii.

Adriana Bahmuțeanu, despre momentul cand l-a prins pe Silviu Prigoana cu amanta. „Mi s-a facut mila de ea. Era o femeie atat de terminata și pe dinauntru, și pe dinafara”

20:05, 15.05.2024 - Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana a ținut vreme de ani de zile ocupate primele pagini ale ziarelor. Nenumarate desparțiri și impacari se iveau mereu, pana cand ultimul divorț a fost și cel definitiv, noteaza click.ro. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost prezenta in podcastul…


Ce parere ai despre aceasta stire?