Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Bahmuţeanu, cuvinte dure despre Prigoană: “Este un dezaxat mintal!”

Publicat:

Inca sotia in acte a lui , joaca dur. Vedeta tv a marturisit ca a ajuns la capatul puterilor in razboiul pe care l-a pornit impotriva fostului deputat. A strans probe, inregistrari audio, pe care le-a depus la dosar pentru a-si salva copiii de tatal lor, potrivit click.ro. Intr-o interventie telefonica la [...]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum ii crește Adriana Bahmuțeanu pe Maximus și Eduard, copiii ei și ai lui Silviu Prigoana: „Ne facem impreuna regulile, stabilim limitele”

16:56, 31.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu are doi copii din mariajul cu Silviu Prigoana, pe Maximus și pe Eduard. Casatorita religios cu Adrian Restivan, vedeta se considera mama și pentru baiatul acestuia, Blake. Despre creșterea și educarea baieților, Adriana Bahmuțeanu a dezvaluit ca a stabilit reguli impreuna cu copiii.…

Adriana Bahmuțeanu, din vacanța direct la perfuzii. Ce a pațit vedeta: „Noroc ca am un soț care ma susține!”

13:40, 21.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a ingrijorat urmaritorii, dupa ce a postat pe rețelele de socializare o imagine cu perfuzia in mana. Ulterior, fosta soție a lui Silviu Prigoana a oferit mai multe detalii.

Xtra Night Show. De ce a ajuns Adriana Bahmuțeanu din vacanța la spital, pe perfuzii: "Dupa doua saptamani..." / VIDEO

08:10, 21.05.2024 - Invitata in platou Xtra Night Show, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre motivul pentru care a ajuns din vacanța la spital, pe perfuzii. Vedeta spune ca a petrecut destul de mult, inca de dinaintea sarbatorilor de Paști, iar oboseala și-a cam spus cuvantul.

Adriana Bahmuțeanu, despre momentul cand l-a prins pe Silviu Prigoana cu amanta. „Mi s-a facut mila de ea. Era o femeie atat de terminata și pe dinauntru, și pe dinafara”

20:05, 15.05.2024 - Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana a ținut vreme de ani de zile ocupate primele pagini ale ziarelor. Nenumarate desparțiri și impacari se iveau mereu, pana cand ultimul divorț a fost și cel definitiv, noteaza click.ro. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost prezenta in podcastul…

Adriana Bahmuțeanu, adevarul despre neințelegerile cu Silviu Prigoana. Motivul de la care porneau toate certurile

17:11, 15.05.2024 - Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana a ținut vreme de ani de zile ocupate primele pagini ale ziarelor. Nenumarate desparțiri și impacari se iveau mereu, pana cand ultimul divorț a fost și cel definitiv, noteaza click.ro. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost prezenta in podcastul…

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere departe de casa. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare: „Aveam nevoie de o vacanța”

22:41, 07.05.2024 - Pentru implinirea varstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat intr-o vacanța alaturi de soț și copii sai pentru a-și sarbatori ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat cateva rude care s-au stabilit in peninsula de mai mulți ani. Totodata, a vorbit și despre dorințele pe care le are…

Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Bagatoare de seama, vorbește gura fara ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedeta

12:55, 20.04.2024 - Selly a facut un atac la adresa Oanei Roman! Se pare ca a izbucnit un nou scandal in showbiz-ul romanesc. Vloggerul i-a adresat cuvinte dure vedetei. Iata ce a transmis acesta in cadrul unei emisiuni TV!


Ce parere ai despre aceasta stire?