Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie, rănit în incendiu

Publicat:

Printre victimele tragediei din din București s-ar numara si basistul trupei , , care concerta vineri seara in . Pana la ora 02.00 noapte, numarul morților era de 27 , iar 180 sunt raniți.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Solistul trupei Coldplay, gest de omenie dupa concertele cu huiduieli de pe Arena Naționala. Cum ii susține Chris Martin pe artiștii stradali din București

22:00, 17.06.2024 - Cele doua concerte susținute de Coldplay pe Arena Naționala au starnit o mulțime de reacții, dupa ce Babasha a fost invitat sa cante manele. Solistul trupei i-a indemnat pe fani la iubire și acceptare pe scena, dar se pare ca dupa aceleași principii se ghideaza și atunci cand nu este in fața publicului.

Cine este Babasha, manelistul chemat pe scena de solistul trupei Coldplay si huiduit de mii de spectatori

15:16, 13.06.2024 - Vlad Babasa are 22 de si este originar din Bacau. Este cunoscut sub numele de scena “Babasha”, iar de miercuri seara a intrat in atentia oamenilor dupa momentul controversat de la concertul Coldplay din Bucuresti, unde a fost huiduit de o parte din public dupa ce a cantat manele alaturi de solistul…

Cine este Chris Martin, solistul trupei Coldplay. A fost casatorit cu actrița Gwyneth Paltrow

12:30, 13.06.2024 - Chris Martin este cunoscut, in special, ca solist al trupei britanice Coldplay. Nascut la 2 martie 1977, intr-un mic sat din Devon, Anglia, acesta provine dintr-o familie destul de numeroasa, avand patru frați.

Ce a spus Chris Martin, solistul trupei Coldplay, cand l-a invitat pe scena pe Babasha, sa cante impreuna cu el

12:15, 13.06.2024 - Prezența pe scena la concertul Coldplay de la București, de pe 12 iunie, a tanarului cantareț de manele Babasha a fost primita cu huiduieli de mare parte a spectatorilor. Asta chiar daca, inainte de a canta impreuna, Chris Martin a vorbit la superlativ despre solistul de 22 de ani.Chirs Martin l-a acompaniat…

Cine este Babasha, tanarul care a fost huiduit la concertul trupei Coldplay. Ce se știe despre el

09:30, 13.06.2024 - Babasha a cantat și a fost huiduit ieri la concertul Coldplay, care a avut loc pe Arena Naționala din București. Acum mulți se intreaba cine este tanarul in varsta de 22 de ani. Iata ce se știe despre el!

Adrian Despot, mesaj pentru Babasha: Te invidiez ca nu am fost eu in locul tau, sa ma scald in oceanul ala de ipocrizie

07:25, 13.06.2024 - Solistul trupei de rock Vița de Vie, Adrian Despot, l-a felicitat pe Babasha pentru ca a facut fața valului de huiduieli de pe Arena Naționala in momentul in care a fost chemat de Chris Martin sa cante la concertul Coldplay de la București.

„Talismanul” Alin Oprea a aflat de la procurorii anti-mafia de infidelitatea buzoiencei Larisa

00:15, 22.05.2024 - Fost membru al trupei „Talisman”, Alin Oprea a divorțat de prima soție, buzoianca Larisa Uța, in anul 2021, dupa ce a aflat ca aceasta il inșelase. Solistul trupei Talisman a ascuns, timp de doi ani, pentru a-și proteja familia, infidelitatea fostei soții, care l-a lasat fara 1.000.000 euro. Alin Oprea…

Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie: „Daca cultura ar fi in voga, maneliștii ar canta din Dostoievski“ VIDEO

23:15, 12.04.2024 - Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie și unul dintre cei mai talentați și apreciați artiști din muzica romaneasca, marturisește intr-un interviu pentru Weekend Adevarul, ca actul creativ este centura sa de siguranța, iar noul album, ce a fost lansat pe 10 aprilie 2024, e unul greu ca mesaj.


Ce parere ai despre aceasta stire?