Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adolescenta de 17 ani care are chipul unei femei bătrâne de 100 de ani | VIDEO FOTO

Publicat:

Hayley, o adolescenta de 17 ani, care suferea de sindromul progeria a decedat din cauza bolii in urma cu cateva zile. Tanara avea chipul unei femei de 100 de ani.

Tânara a avut o viata frumoasa, fericita, alaturi de parintii si cei dragi ei. Saptamâna trecuta, corpul tinrei a cedat.Hayley nu poate fi uitata usor, iar familia, mama sa , Kerry, 41, tatal Mark, 54, si fratii Luke, 21, Louis, 12, si sora sa, Ruby, de noua 9 ani, îsi vor aduce aminte cu drag de ea.

Cu câteva saptamâni înainte sa moara, tânara a scris o carte despre boala…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO De ce se bat partidele extremiste sa conduca o Uniune Europeana care “vrea sa ne omoare, sa ne fie frica și sa ne bage in razboi”

20:10, 05.06.2024 - ”UE vrea sa ne omoare”. ”UE vrea sa ne fie frica, ca sa ne controleze”. ”UE vrea sa mancam gandaci”. ”UE ne strica familia tradiționala și ne baga pe gat gay”. ”UE vrea sa ne bage in razboi”. Sunt printre cele mai rulate fake-news-uri despre comunitatea europeana rostogolite de partidele extremiste…

VORBE DE AUR. De ce se bat partidele extremiste sa conduca o Uniune Europeana care “vrea sa ne omoare, sa ne fie frica și sa ne bage in razboi”

20:45, 04.06.2024 - ”UE vrea sa ne omoare”. ”UE vrea sa ne fie frica, ca sa ne controleze”. ”UE vrea sa mancam gandaci”. ”UE ne strica familia tradiționala și ne baga pe gat gay”. ”UE vrea sa ne bage in razboi”. Sunt printre cele mai rulate fake-news-uri despre comunitatea europeana rostogolite de partidele extremiste…

Corpul unei femei producea atat de mult alcool, incat a ajuns la urgențe de 7 ori in 2 ani. Totuși, niciun medic nu a crezut-o

22:40, 03.06.2024 - Corpul unei femei din Canada producea atat de mult alcool, incat era tot timpul amețita, dezorientata și slabita. Intr-o zi chiar a leșinat și s-a lovit la cap in timp ce pregatea masa pentru copiii ei. Totuși, timp de 2 ani, niciun medic nu a crezut-o, relateaza CNN.

Valcea: Șoferița ranita intr-un accident intre doua autoturisme

20:35, 23.05.2024 - Polițiștii rutieri au fost sesizați joi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe o strada din municipiul Ramnicu Valcea, soldat cu ranirea unei persoane. Din primele verificari efectuate, s-a stabilit ca ar fi avut loc o coliziune intre doua autoturisme conduse de doua femei. In urma impactului,…

Israelul a difuzat imagini tulburatoare cu femei din armata luate ostatici. De ce a fost „manipulat” filmul | VIDEO

10:15, 23.05.2024 - Dupa ce, la inceputul lui mai, negocierile indirecte dintre Hamas si Israel au intrat din nou in impas, joi cabinetul de Razboi israelian a dat unda verde continuarii negocierilor pentru eliberarea ostaticilor, dupa ce miercuri a difuzat public imagini care arata capturarea a cinci femei soldat.

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat in corpul unei femei un pansament de 30 de centimetri. Pacienta a murit

18:35, 17.05.2024 - Medicul de la Institutul Oncologic din Bucuresti, suspectat ca a uitat o compresa in corpul unei paciente pe care o operase, iar aceasta a murit in urma unei septicemii, a fost plasat in arest la domiciliu.

Zelensi e in Harkov, cel mai fierbinte punct al frontului. In timp ce mii de femei și copii erau evacuați, rușii "i-au vanat" cu drone

13:30, 16.05.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski este in Harkov, cel mai fierbinte punct al razboiului in acest moment. El este insoțit de mai mulți responsabili militari. Zelenski a declarat ca in mare, situația „e sub control”, dar „extrem de dificila”.

Ce se va intampla cu parinții Luminitei, copila de 13 ani disparuta din Neamt, dupa ce fata a dormit doua nopti intr-o livada de frica tatalui. Adolescenta a fost internata intr-un centru special

12:00, 01.04.2024 - Luminita, copila de 13 ani disparuta din Neamt, a fost gasita, la doua zile de la dispariție, intr-o livada de frica tatalui agresiv. Iata ce se va intampla cu parinții micuței! Adolescenta a fost internata intr-un centru special.


Ce parere ai despre aceasta stire?