Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adolescent, DECAPITAT. Ucigașul, SFIDARE TOTALĂ la adresa polițiștilor

Publicat:

Un barbat a anunțat ingrozit la 112 ca a gasit un trup decapitat aruncat la maginea satului. S-a dovedit ca era corpul unui baiat de doar 14 ani, disparut de o zi. El ar fi fost ucis pentru bani de un tanar de 20 de ani. 

Arestat și acuzat de omor deosebit de grav, tanarul de 20 ani i-a trimis pe polițiști sa caute arma crimei in toate toaletele din comuna. El a recunoscut crima și a susținut ca a aruncat arma intr-o toaleta din comuna, refuzand sa spuna care. 

Anchetatorii sunt puși in situația halucinanta de a cauta arma crimei in toate toaletele din comuna

Ucigașul…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat arestat pentru 30 de zile pentru comiterea mai multor furturi in comuna Adancata

14:05, 22.06.2024 - Polițiștii judiciariști au continuat cercetarile privind comiterea in luna mai 2024, de catre autori nescunoscuți, a infracțiunilor de furt calificat in dauna a patru persoane vatamate, toate din comuna Adancata. In urma investigațiilor și activitaților desfașurate de catre polițiștii din cadrul Secției…

TENTATIVA DE OMOR Adolescent de 16 Ani din Bihor arestat preventiv pentru injunghierea unui prieten

15:55, 04.06.2024 - Leziunile suferite de victima la nivelul gatului și brațului au necesitat 12 zile de ingrijiri medicale, dar nu i-au pus viața in pericol The post TENTATIVA DE OMOR Adolescent de 16 Ani din Bihor arestat preventiv pentru injunghierea unui prieten first appeared on Informatia Zilei .

Licitatii Constanta: Primaria Ghindaresti cumpara echipamente digitale pentru unitatile de invatamant din comuna (DOCUMENT)

11:15, 08.05.2024 - Valoarea totala estimata este de 289.550 lei. Primaria Ghindaresti, judetul Constanta, a deschis o licitatie pentru dotarea cu echipamente digitale in cadrul proiectului "Dotarea cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale a unitatilor de invatamant din comuna Ghindaresti, Judetul Constanta"…

Nou-nascut prematur, aruncat in Dambovița de tatal lui

20:45, 07.05.2024 - Polițiștii de la Omoruri din Capitala cauta in apele Damboviței, in zona podului Ciurel din sectorul 6, trupul unui nou-nascut, informeaza Antena3. Mama bebelușului ar fi mers la poliție sa anunțe ca partenerul ei i-a luat copilașul, imediat dupa naștere, și l-ar fi aruncat in raul Dambovița. Fatul…

Un adolescent francez, arestat pentru ca a spus ca vrea sa fie un martir la JO 2024

14:20, 25.04.2024 - Autoritatile franceze antiterorism au arestat un tanar de 16 ani, dupa ce acesta a postat pe retelele de socializare ca vrea sa moara ca un martir la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, scrie Reuters, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?