Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Administraţia Trump reinstituie toate sancţiunile împotriva Iranului

Publicat:

reinstituie toate sanctiunile impotriva Iranului, suspendate prin acordul nuclear din 2015, scrie BBC. a comunicat ca acestea sunt „cele mai dure sanctiuni impuse vreodata Iranului” si ca au ca tinta sectorul energetic, precum si sectoarele transporturilor si bancare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Uniunea Europeana va impune sanctiuni impotriva Iranului care vizeaza producatorii de drone si rachete

07:35, 18.04.2024 - Uniunea Europeana a decis miercuri sa impuna noi sanctiuni impotriva Iranului, vizand producatorii de drone si rachete, a declarat presedintele Consiliului European, Charles Michel, scrie news.ro .

SUA și UE vor impune noi sancțiuni impotriva Iranului dupa atacul cu drone asupra Israelului

08:50, 17.04.2024 - Statele Unite vor impune noi sanctiuni impotriva Iranului dupa atacul asupra Israelului din weekendul trecut, a anuntat marti Casa Alba, indicand ca "se asteapta" ca aliatii lor sa faca acelasi lucru in curand. Șeful diplomației UE, Josep Borrell, i-a convocat pe miniștrii europeni de externe prin videoconferința.

Statele Unite vor impune in urmatoarele zile noi sanctiuni care vizeaza Iranul: ce programe vor viza acestea

05:25, 17.04.2024 - Statele Unite vor impune noi sanctiuni impotriva Iranului, informeaza Casa Alba, potrivit Rador Radio Romania.Consilierul pe probleme de securitate nationala de la Casa Alba, Jake Sullivan, a declarat ca in urmatoarele zile Statele Unite vor impune noi sanctiuni care vizeaza Iranul.

Cabinetul de razboi din Israel s-a reunit pentru a decide un raspuns impotriva Iranului. „In mod traditional, Israelul are toleranta zero”

14:45, 15.04.2024 - Cabinetul de razboi condus de premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a reunit luni la pranz pentru a discuta asupra unor posibile masuri in urma atacului direct fara precedent efectuat de Iran impotriva Israelului, informeaza o sursa citata de agenția de presa Reuters.Potrivit sursei citate de Reuters,…

Razboiul fara surprize a marcat o premiera

06:25, 15.04.2024 - Totul fusese pregatit. In premiera, armata israeliana a contat pe „o coalitie defensiva de aliati internationali”, condusa de Statele Unite cu Marea Britanie, Franta si alte tari, pentru a contracara atacul iranian. Armata israeliana a salutat duminica acest fapt. „Atacul fara precedent al Iranului…

Reuniunea Consiliului de Securitate. Pozitiile Israelului si Iranului

06:01, 15.04.2024 - Ambasadorul Israelului la ONU a cerut Consiliului de Securitate sa impuna „toate sanctiunile posibile” impotriva Iranului, in urma atacului Israelului, relateaza luni AFP. „Consiliul trebuie sa actioneze”, a afirmat Gilad Erdan in cursul unei reuniuni de urgenta a Consiliului, solicitand in special…

Biden i-a spus lui Netanyahu ca SUA nu va susține un contraatac israelian impotriva Iranului

08:15, 14.04.2024 - Președintele Biden i-a spus premierului israelian Benjamin Netanyahu, in timpul unei convorbiri telefonice de sambata, ca Statele Unite nu vor sprijini niciun contraatac israelian impotriva Iranului, a declarat pentru Axios un oficial de rang inalt de la Casa Alba.


Ce parere ai despre aceasta stire?