Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul Live de la 13.00: Cum îşi pot da seama părinţii că au un copil supradotat

Publicat:

Conform INS, 6% din cele circa 3 milioane de copii sub 18 ani se incadreaza la categoria celor cu potential inalt. Cu toate acestea, sistemul de invatamant romanesc, asa cum apare astazi, nu este gandit sa integreze si sa potenteze abilitatile acestora. Astazi, de la ora 13.00, vorbim cu , CEO despre nevoile copiilor cu potential inalt si motivele pentru care acestia au nevoie de un program educative special.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parinții care iși invața copiii ca patrupezii sunt rai: „Frici care nu ar trebui sa existe in interiorul unui copil”

15:30, 23.06.2024 - Intr-o lume moderna in care interacțiunea om-animal este din ce in ce mai apreciata, iar animalele de companie sunt considerate membri ai familiei, un fenomen ingrijorator incepe sa iși faca loc in anumite comunitați: parinții care iși invața copiii ca patrupezii sunt rai.

Farsa telefonica șocanta in Petrila: Copil de 11 ani declanșeaza ancheta la IPJ Hunedoara

14:05, 08.06.2024 - Un copil de 11 ani din Petrila, judetul Hunedoara, a declansat o adevarata ancheta la IPJ Hunedoara, dupa ce a sunat la intamplare un barbat caruia i-a cerut ajutor spunandu-i ca este agresat de tatal sau. Baiatul facuse o farsa, alaturi de un prieten de doar 10 ani. Parintii celor doi vor fi amendati.

Un copil, blocat in mașina pe o strada din capitala. Parinții au venit abia peste 40 de minute

12:31, 06.06.2024 - Astazi, la ora 10:01 Dispeceratul comun de urgența al Centrului Național de Asistența Medicala Urgenta Prespitaliceadca (CNAMUP) a recepționat un apel din partea unui trecator pentru acordarea asistenței medicale unui copil de aproximativ 3 ani, blocat in automobil pe bd. Moscovei din capitala. Pentru…

Bona din Bucuresti, reținuta dupa ce a batut un copil de un an: mama celui mic a vazut scenele șocante pe camere

14:25, 18.05.2024 - O femeie de 69 de ani din București a fost reținuta, dupa ce a lovit in mod repetat un copil de doar un an și doua luni. Parintii bebelușului au cunoscut-o pe femeie pe o platforma online. Imaginile groaznice au fost vazute de mama micuțului, care a anunțat Poliția.

Campanie naționala antidrog, Realitatea PLUS: Drama copiilor care cad prada drogurilor. Marturii tulburatoare ale unui fost consumator

12:41, 11.05.2024 -  „Eu, cand m-am apucat de droguri, eram in anul 2 la Drept. Aveam o relație perfecta cu familia, aveam o mașina, aveam o viața perfecta, aveam un viitor stralucit. Și acum, am 24 de ani, sunt intr-un centru, aici, la 500 de kilometri de Cluj, de casa mea, fara nimic.”Marcu a inceput sa consume droguri…

Medicul care a aruncat un copil la gunoi, fața in fața cu parinții dupa 5 ani de la incident. 'Nu are niciun regret!'

21:10, 09.05.2024 - Mai bine de cinci ani a durat pana cand parintii unui bebelus, ce a fost aruncat la gunoi de medicul ginecolog si doctorul acuzat de tentativa de omor calificat s-au intalnit pentru prima data intr-o sala de judecata.

Un copil de doi ani a murit, dupa ce a inghițit mai multe bile magnetice. Medicii nu și-au dat seama ce avea micuțul

13:05, 18.04.2024 - O tragedie cutremuratoare a lovit o familie din Dej, stabilita in Germania, dupa ce un copil de doi ani și-a pierdut viața, in urma inghițirii mai multor bile magnetice. Medicii nu au reușit sa stabileasca ce anume suferea micuțul.

Postarea virala care a incins spiritele: „Sunt o profesoara rea! Din prima zi le-am zis elevilor ca nu au ce cauta la ora cu haine indecente, sau orice alta extravaganța”

11:15, 04.04.2024 - In mediul online circula o postare care a starnit dezbateri aprinse privind relația dintre profesori și elevi in școli. O profesoara a clasei a V-a și-a descris politica stricta referitoare la vestimentația și aspectul fizic al elevilor sai, anunțand ca nu tolereaza hainele indecente, machiajul, parul…


Ce parere ai despre aceasta stire?