Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aderarea Georgiei la NATO îi privește și pe cei 28 de membri ai Alianței

Publicat:

Secretarul general al NATO, , spune ca o decizie privind la NATO poate fi luata de Tbilisi impreuna cu ceilalți 28 de membri ai Alianței.

"Subliniem dreptul fundamental al fiecarei națiuni, fiecarui stat, de a-și alege independent calea. Intenționeaza Georgia sa devina membra a NATO — acest lucru privește doar Georgia și pe cei 28 de membri ai NATO, nicio terța parte nu se poate amesteca in acest proces", a declarat Stoltenberg.

Acesta spune ca Alianța și Georgia continua sa colaboreze asupra Planului de Acțiuni pentru aderare, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderul NATO spera ca Ucraina va adera la alianța in 10 ani

15:51, 05.07.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat, intr-un interviu pentru DPA, ca spera ca Ucraina se va alatura Alianței in urmatorii 10 ani, informeaza KORESPONDENT, potrivit Rador Radio Romania.

Jens Stoltenberg: “Ma astept ca SUA sa ramana un aliat solid, indiferent de rezultatul alegerilor americane”

18:30, 27.06.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat joi ca Statele Unite vor ramane un “aliat solid” in cadrul Aliantei, indiferent de rezultatul alegerilor americane. Declarația a fost facuta cu cateva ore inainte de prima dezbatere intre președintele in exercițiu Joe Biden și fostul președinte…

NATO poarta discutii pentru a desfașura mai multe arme nucleare. spune secretarul general al Alianței

09:21, 17.06.2024 - NATO poarta discutii pentru a desfasura mai multe arme nucleare in fata unei amenintari tot mai mari din partea Rusiei si a Chinei, a declarat secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg, intr-un interviu acordat cotidianului britanic The Telegraph.

„Ucraina poate caștiga razboiul, dar cu sprijin solid și continuu”, spune Jens Stoltenberg

21:15, 30.05.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat, joi, ca provocarile cu care Ucraina se confrunta in razboiul cu Rusia „sunt majore si in crestere” si a estimat ca armata ucraineana se va putea impune in acest conflict „doar cu un sprijin solid si continuu” din partea statelor Aliantei.

Stoltenberg considera ca Ucraina inca poate sa castige razboiul cu Rusia daca primeste un sprijin „solid”

20:46, 30.05.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat joi ca provocarile cu care Ucraina se confrunta in razboiul cu Rusia „sunt majore si in crestere” si a estimat ca armata ucraineana se va putea impune in acest conflict „doar cu un sprijin solid si continuu” din partea statelor Aliantei.

Jens Stoltenberg: „Romania e esentiala pentru apararea flancului estic al NATO”

11:40, 17.04.2024 - Secretarul general al NATO a afirmat, marti seara, dupa discutia cu presedintele Klaus Iohannis, ca Romania este esentiala pentru apararea flancului estic al Aliantei si va continua sa sprijine Ucraina, informeaza news.ro. Citește și: Comisia publica raportul Schengen, stabilind noi prioritați pentru…

Șeful NATO avertizeaza ca „o alianța solida a puterilor autoritare” lupta impotriva democrațiilor occidentale

09:40, 07.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca o "alianta a puterilor autoritare" actioneaza din ce in ce mai strans impotriva democratiilor occidentale si a avertizat ca lumea a devenit mai "imprevizibila", informeaza EFE, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?