Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adelina, o tânără din Vaslui, a murit după trei ani de coșmar. A pierdut lupta cu o boală nemiloasă

Publicat:

Adelina, o tanara bolnava din Vaslui, a murit dupa ce a purtat o lupta acerba cu nemiloasa maladie. Timp de trei ani a incercat sa razbeasca, insa familia nu mai poate acum decat sa stranga bani pentru repatriere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„A pierdut lupta cu o boala grea și nemiloasa”: Inspectorul pentru Protecția Mediului, Petru Jacot, s-a stins din viața

20:05, 05.07.2024 - Inspectorul principal din cadrul Inspecției pentru Protecția Mediului Edineț, Petru Jacot, s-a stins din viața noaptea trecuta, anunța responsabilii instituției. Acesta a suferit de o boala grea și nemiloasa.

Vacanța de coșmar in Turcia pentru o familie de romani. Un barbat a murit strivit de mașina de teren, de fața cu soția și copilul

14:25, 27.06.2024 - O vacanța in Turcia s-a sfarșit tragic pentru o familie de romani. Soțul a murit strivit de mașina de teren care trebuia sa ii duca pe el, soția și copilul intr-o aventura pe munte. Vaduva a povestit in exclusivitate pentru Digi24 cum șoferii conduceau agresiv pe drumurile inguste pana cand mașina in…

A murit Sorin Arcereanu, fost șef al SPP Arad. Colonelul a pierdut lupta cu boala

17:46, 18.06.2024 - Sorin Arcereanu, fost colonel și șef al SPP Arad, a murit astazi, fiind doborat de o boala necruțatoare. Fostul ofițer al Serviciului de Paza și... The post A murit Sorin Arcereanu, fost șef al SPP Arad. Colonelul a pierdut lupta cu boala appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Doliu in lumea muzicii. Un lautar celebru a murit dupa o lupta crancena cu boala

14:41, 16.06.2024 - Marius Baiazid a murit in aceasta dimineața dupa o lupta crancena cu o boala nemiloasa. Cantarețul era internat la Spitalul Municipal din București de la inceputul lunii dupa a inceput sa se simta tot mai rau.Familia, apropiații și fanii se rugau pentru sanatatea lui in mediul online. 

A murit Asma al-Assad, soția dictatorului din Siria. Suferea de o boala nemiloasa

20:41, 03.06.2024 - Este doliu național in Siria, dupa ce Asma al-Assad a plecat din aceasta lume. Prima Doamna a Siriei fusese diagnosticata recent cu o boala nemiloasa, insa organismul nu a mai rezistat. A mai invins cancerul in trecut, dar de data aceasta nu a mai fost la fel de puternica. Asma al-Assad suferea de leucemie…

Fondatorul unei mari companii din Romania a murit. Boala de care suferea Alexandru Alexandrov

12:05, 02.05.2024 - Este doliu in lumea afacerilor de la noi din țara. Alexandru Alexandrov, fondatorul unei mari companii din Romania, a murit, dupa o lupta lunga cu o afecțiune grava. A murit Alexandru Alexandrov Alexandru Alexandrov, fondatorul  unei mari companii din Romani, a murit, dupa o lupta lunga cu o afecțiune…

De ce boala suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, dupa o lupta grea: „Un copil așa bun...”

23:30, 29.04.2024 - Momente de coșmar pentru familia lui Tzanca Uraganu. Nepotul celebrului manelist a murit la 8 ani. Toata lumea spera la o minune... insa baiețelul a pierdut lupta cu viața. De ce boala suferea Lucas.

Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa

10:55, 24.04.2024 - Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa Continue reading Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?