Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adelin Petrişor, în atenţia regimului Kim Jong-un, după un interviu cu singurul nord-coreean evadat dintr-un lagăr

Publicat:

TVR a difuzat pe 6 septembrie un interviu, realizat de , cu -hyuk, singurul nord-coreean nascut in lagar si care a evadat, potrivit Pagina de Media, care citeaza blogul jurnalistului.

Ambasadorul nord-coreean a cerut audienta la MAE si a depus un protest oficial. In limbaj lemnos, Ministerul de Externe nord-coreean «si-a exprimat nemultumirea si surprinderea» si a considerat ca marturiile cutremuratoare ale lui Shin «nu au nicio legatura cu realitatile din R.P.D. Coreeana». Guvernul de la Phenian a invitat executivul de la Bucuresti la un dialog pe tema drepturilor…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Nord a executat un barbat pentru ca asculta muzica K-pop, potrivit unui raport publicat de Seul

14:56, 29.06.2024 - Acuzația Coreei de Sud la adresa Phenianului este prezentata in Raportul 2024 privind drepturile omului in Coreea de Nord, publicat joi de Ministerul Unificarii de la Seul, relateaza ziarul britanic The Guardian. Potrivit raportului, barbatul a fost executat public in anul 2022, pentru ca vizionat și…

Ambasadorul SUA la Moscova a fost chemat la Ministerul de Externe, dupa atacul Ucrainei asupra orașului Sevastopol

13:10, 24.06.2024 - Ambasadorul SUA la Moscova, John Sullivan, a fost chemat la Ministerul de Externe dupa atacul Kievului cu rachete asupra orașului Sevastopol din Crimeea, pe care Rusia in catalogheaza drept „atac terorist”.

Vladimir Lipaev a fost primit la Ministerul de Externe de la București de secretarul de stat Ana Tinca

02:56, 07.06.2024 - Ambasadorul agreat al Federației Ruse in Romania, Vladimir Lipaev, a fost primit astazi la Ministerul de Externe de la București de secretarul de stat Ana Tinca, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare, scrie Rador Radio Romania.

Coreea de Sud, „atacata” cu baloane umplute cu deșeuri. Justificarea Phenianului

08:45, 02.06.2024 - Coreea de Nord a trimis peste granita aproximativ 600 de noi baloane umplute cu deseuri, de la mucuri de tigara la plastic, care sunt recuperate pe masura ce ating pamantul, a anunțat duminica armata sud-coreeana, potrivit news.ro.De la inceputul campaniei, marti, au fost lansate aproximativ 900 de…

Marcel Ciolacu: Romania nu va intra in niciun razboi. Rusia nu va ataca Romania, e un joc

12:15, 25.05.2024 - MAE a declarat vineri persona non grata un diplomat de la Ambasada Rusiei de la București, „pentru activitați care contravin prevederilor Convenției de la Viena din 1961 privind relațiile diplomatice”. Ministerul rus de Externe a reacționat imediat și susține ca Rusia „va da un raspuns adecvat”. Referindu-se…

Rusia, raspuns pentru Romania dupa ce un diplomat a fost declarat persona non grata

15:15, 24.05.2024 - Rusia va raspunde deciziei Romaniei de a declara persona non grata un diplomat al ambasadei ruse la București, a declarat Ministerul rus de Externe pentru TASS."Rusia va da un raspuns adecvat", a declarat departamentul diplomatic rus.

Tensiune rara pe axa Tadjikistan - Rusia: ambasadorul rus a fost chemat sa explice unele acțiuni ale Moscovei

18:45, 29.04.2024 - Ministerul de Externe al Tadjikistanului l-a convocat luni pe ambasadorul Rusiei pentru a protesta fata de ceea ce a descris ca fiind un tratament nedrept pe care Moscova il aplica cetatenilor tadjici, o disputa rara intre cei doi aliati post-sovietici, relateaza Reuters, informeaza News.ro.

Marcel Ciolacu taie in carne vie: șeful Guvernului anunța reorganizarea MAE

22:45, 18.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a transmis reprezentantilor comunitatii de romani din Emiratele Arabe Unite ca prin noua reorganizare consulara preconizata la Ministerul de Externe autoritatile de la Bucuresti urmaresc sa se ridice la nivelul asteptarilor romanilor din afara granitelor.


Ce parere ai despre aceasta stire?