Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acuzatii GRAVE! Țeapa intitulată TBI Credit IFN SA: prin ce cosmar a trecut un client care a cumparat in rate, de la Altex

Publicat:

Update 2: Acum si cei de la Altex acorda finantare prin intermediul acestui IFN si profita din plin de naivitatea clientilor care “omit” sa studieze conditiile in care se acorda imprumuturile. Va recomandam sa evitati acest gen de imprumuturi care se acorda rapid si “fara costuri suplimentare”, desi in realitate ascund dobanzi si comisioane astronomice.

Update 1: Din pacate acest IFN continua sa acorde imprumuturi pe banda rulanta desi gradul de satisfactie al clientilor este extrem de scazut.

Mai mult decat atat se pare ca inestimabilul IFN profita si de naivitatea pensionarilor iar…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Criza uriașa pe piața imobiliara din București! Dezvoltatorii fac acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan

14:25, 17.06.2024 - O cerere ridicata de locuinte noi se inregistreaza in Bucuresti, in conditiile in care livrarile au scazut mult dupa restrangerea acordarii autorizatiilor si conditionarea lor de PUZ-uri, a afirmat luni Razvan Ionescu, CCO, Imobiliare.ro, la un eveniment de specialitate.

Acuzații grave la Craiova: „Il banuim de niște lucruri necurate” + A venit și replica celui acuzat

15:15, 13.06.2024 - Scandal mare la FCU Craiova! Clubul a anunțat miercuri desparțirea de Eduard Zelgin, team managerul echipei, fara sa explice motivele care au condus catre aceasta „ruptura”. La cateva ore distanța, Adrian Mititelu Jr. a lansat cateva acuzații grave la adresa lui Zelgin. Fiul lui Adrian Mititelu a facut…

Scandal cu „iz de corupție”. Acuzații grave la adresa europarlamentarului USR Vlad Botoș: „Am avut o incredere oarba” VIDEO

12:41, 08.06.2024 - Vlad Botoș se confrunta cu acuzații grave. Intr-un material video facut public vineri, 7 iunie, pe canalul de YouTube Starea Nației Oficial, se vorbește despre un „iz de corupție” și despre „lipsa de pregatire”, iar protagonist este europarlamentarul USR.

Știrile Antena Stars. Momente de coșmar pentru o romanca, dupa ce a vrut sa divorțeze de soțul grec. Barbatul ar fi vrut sa o omoare de fața cu copiii. Ce alte acuzații ii mai aduce

17:25, 29.05.2024 - O romanca susține ca a trait un coșmar in perioada in care se afla in Grecia. Maria a reușit sa se intoarca in Romania, dar nu fara scandal. Tatal copiilor ei o acuza ca i-a rapit pe cei mici, in timp ce ea spune ca a fost la un pas de a fi omorata.

Acuzații grave la adresa BAE Systems, cel mai mare contractor de aparare din Regatul Unit - raport

06:30, 20.04.2024 - BAE Systems, cel mai mare contractor de aparare din Regatul Unit, a stabilit relatii comerciale cu tari acuzate de incalcari ale drepturilor omului, potrivit unui nou raport care dezvaluie extinderea afacerii sale profitabile cu arme, transmite CNBC, citat de news.ro.

Iranul, acuzații grave la adresa SUA. Sa fie acesta pretextul de la care sa porneasca un conflict? - Video

05:50, 09.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a acuzat luni Statele Unite ca au aprobat o lovitura mortala atribuita Israelului care a distrus recent consulatul Iranului la Damasc, la scurt timp dupa inaugurarea unui nou consulat in capitala Siriei, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Rusia incearca sa saboteze caile ferate europene: Acuzații grave lansate de la Praga

17:25, 06.04.2024 - Rusia a facut "mii" de incercari pentru a se infiltra in retele feroviare europene, intr-o campanie destinata sa destabilizeze Uniunea Europeana si sa saboteze o infrastructura vitala, a declarat ministrul ceh al Transporturilor, Martin Kupka pentru Financial Times, noteaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?