Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acuzaţii de malpraxis la Maternitatea Târgu Jiu, după ce fătul a murit în pântecele mamei

Publicat:

 

Femeia, in varsta de 44 de ani, a fost internata in urma cu doua saptamani la de , dupa ce s-a simtit rau. Medicii au decis, atunci, sa ramana internata, pentru a se afla sub supraveghere medicala. Sotul femeii povesteste ca medicii i-au dat asigurari ca nu este nicio problema cu fatul: „Au spus ca sarcina decurge in conditii bune si ca nu este nicio problema cu fatul. A fost internata in spital si acum ne-au spus ca este mort". 

Femeia se afla la cea de-a saptea nastere. A nascut pana acum sase copii. A nascut de fiecare data…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ileana Stana Ionescu, luata cu salvarea de acasa și internata de urgența la spital

21:06, 03.06.2024 - Ileana Stana Ionescu este una dintre cele mai respectate și apreciate actrițe din Romania. A avut o mulțime de roluri memorabile de-a lungul timpului, insa ulterior a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor.Ce se intampla insa acum cu ea? Andrei Ionescu, soțul acesteia, face dezvaluiri dureroase.…

Ileana Stana Ionescu, luata cu salvarea de acasa și internata de urgența la spital

14:05, 02.06.2024 - Ileana Stana Ionescu este una dintre cele mai respectate și apreciate actrițe din Romania. A avut o mulțime de roluri memorabile de-a lungul timpului, insa ulterior a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor.Ce se intampla insa acum cu ea? Andrei Ionescu, soțul acesteia, face dezvaluiri dureroase.…

Breaking: Autopsia s-a incheiat - Medicii au anunțat de ce a murit bebelușul de o luna internat la Targu Jiu

14:15, 23.05.2024 - Bebelușul de numai o luna, care a murit la Spitalul Județean de Urgența Targu Jiu, avea malformații congenitale la nivelul intestinului subțire și intestinului gros, care au evoluat cu peritonita, anunța, joi, reprezentanții unitații medicale.

Un baiețel perfect sanatos s-a nascut la Spitalul Județean de Urgența din Alba Iulia in noaptea de Inviere

10:30, 05.05.2024 - Un baiețel perfect sanatos s-a nascut la Spitalul Județean de Urgența din Alba Iulia in noaptea de Inviere Un baiețel perfect sanatos s-a nascut la Spitalul Județean de Urgența din Alba Iulia in noaptea de Inviere Un baiețel de 3,3 kilograme a venit pe lume, la Spitalul Județean de Urgența din Alba…

Copilul palestinian salvat din pantecele mamei decedate a murit in spitalul din Gaza

10:25, 27.04.2024 - Un copil palestinian prematur salvat din pantecele mamei sale la scurt timp dupa ce femeia a fost ucisa intr-un atac aerian israelian a murit, a declarat unchiul copilului, conform The Guardian, informeaza News.ro.

Gheorghe Tinca a murit. Fostul ministrul al apararii avea 82 de ani

16:50, 11.04.2024 - Gheorghe Tinca, ministrul apararii in perioada 6 martie 1994 - 12 decembrie 1996, a murit, a anunțat Ministerul Apararii Naționale. Fostul demnitar avea 82 de ani.Nascut pe 21 septembrie 1941, la București, Gheorghe Tinca a fost fost ministru al apararii in Cabinetul Vacaroiu.„Ministerul Apararii Naționale…

Internata cu „furia laptelui”, o proaspata mamica a intrat in șoc toxico-septic și a murit. Ce s-a intamplat

12:30, 08.04.2024 - Un caz straniu s-a petrecut la finele saptamanii trecute in Sibiu, unde o lauza de doar 32 de ani a murit dupa trei stopuri cardio-respiratorii. Tanara nascuse cu doar o saptamana inainte.

Ministrul Rafila trimite Inspecția Sanitara de Stat la spitalul din Bacau - O gravida a murit, sunt acuzații de malpraxis (VIDEO)

12:15, 08.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat luni ca trimite Inspecția Sanitara de Stat la Spitalul din Bacau, unde o gravida a murit saptamana trecuta.„Nu cunosc cazul. Am venit aseara din Statele Unite. Ma interesez și vin cu un raspuns.


Ce parere ai despre aceasta stire?