Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acum s-a aflat! Ai "bărbăţia" mică? Mama ta e de vină!

Publicat:

Multe femei, dar si barbati s-au intrebat care este motivul pentru care unii dintre reprezentantii sexului tare au penisul mai mare, iar altii mai mic. Iata ca misterul a fost elucidat si putini s-ar fi gandit la asta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama cumplita pentru un interlop care a incercat sa-și mareasca singur barbația / Medicii nu au mai putut sa faca nimic

23:50, 18.05.2024 - Un cunoscut interlop din județul Dambovița traiește o drama cumplita dupa ce a incercat sa-și mareasca singur barbația. Acesta a facut o infecție extrem de grava, iar soluția medicilor este una greu de acceptat pentru aproape orice barbat.

Virgil Popescu, provocarea sezonului pentru George Simion: Hai, Georgica, arata-ți barbația!/ VIDEO

18:05, 20.04.2024 - Relația dintre deputatul PNL, Virgil Popescu și liderul AUR, George Simion, este una foarte tensionata, cei doi fiind la un pas de bataie in Parlament, in mai multe randuri. Acum, Virgil Popescu ii lanseaza provocarea lui George Simion sa vina și sa candideze la Primaria Severin.

Alegeri surprinzatoare! Negoița a numit singurii 4 oameni de fotbal care nu l-au dezamagit la Dinamo: „Multora le lipsește barbația, unora loialitatea”

19:26, 29.03.2024 - In interviul extins pe care l-a oferit recent Gazetei Sporturilor, Ionuț Negoița, timp de șapte ani patron la Dinamo, a fost provocat sa numeasca cei mai iscusiți oameni de fotbal alaturi de care a lucrat in club. Fostul finanțator al „cainilor” a facut cateva alegeri surprinzatoare. ...

Cuvinte cheie:

barbatia

Ce parere ai despre aceasta stire?