Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acum este unul dintre cei mai iubiți cântăreți, dar știi cum arăta Liviu Vârciu înainte de a fi celebru? Artistul, imagine de colecție din copilărie! / FOTO

Publicat:

nu contenește sa-și uimeasca fanii de pe rețelele de socializare. Dupa ce i-a anunțat pe internauți ca iși vinde mașina de lux și ca s-a apucat de vlogging, artistul a revenit acum din nou in atenția lor cu o alta mare surpriza. Mai exact, faimosul actor a deschis „sertarul cu amintiri” și le-a impartașit acestora o imagine de colecție, din copilarie. Iata cum arata vedeta atunci!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, look de vara! Ce schimbare și-a facut fiica artistului / FOTO

14:20, 24.06.2024 - Odata cu venirea verii, Carmina Varciu a decis ca e momentul sa faca o schimbare de look. S-a afișat cu noua tunsoare pe paginile de socializare, iar fanii au fost extrem de incantați de ceea ce au vazut.

Imagine superba la Baza 71 Aeriana Campia Turzii

09:00, 17.06.2024 - O imagine de „colecție” a fost surprinsa la Baza 71 Aeriana Campia Turzii cu un elicopter IAR 330 Puma Socat. Imagine cu un apus de soare superb a fost postata pe contul de Facebook al unitații militare. Tot o imagine extrem de frumoasa a fost surprinsa la baza aeriana recent cu aparatele de zbor in…

Fuego, imagine induioșatoare din copilarie alaturi de parinții lui. Ce mesaj emoționant a transmis in mediul online

12:31, 04.06.2024 - Fuego a induioșat inimile prietenilor virtuali cu o fotografie adorabila din copilarie in care apare alaturi de parinții sai. De asemenea, artistul a transmis și un mesaj emoționant in dreptul postarii.

Brand celebru, acuzat ca a integrat camașa tradiționala din marginimea Sibiului in propria colecție. „Cereți sa scoata piesele”

17:00, 03.06.2024 - Un brand celebru este acuzat ca a integrat in propria colecție o piesa care copiaza camașa tradiționala din marginimea Sibiului. Comunitatea „La blouse roumaine” face apel ca pastratorii tradițiilor sa fie uniți și sa ceara companiei scoaterea din colecție a piesei pentru care nu a primit acord.

Ciolacu, indemn pentru copii: Profitati de copilarie, jucati-va, invatati, experimentati si iubiti-va parintii si bunicii!

11:35, 01.06.2024 - ”La multi ani, dragi copii! Voi sunteti bucuria si echilibrul nostru”, a scris Ciolacu pe Facebook.”Profitati de copilarie, jucati-va, invatati, experimentati si iubiti-va parintii si bunicii!”, pe transmite el celor mici.

Cum arata femeia care l-a facut pe Liviu Varciu tata pentru prima oara! Fiica prezentatorului TV, imagine emoționanta alaturi de cea care i-a dat viața / FOTO

17:01, 12.05.2024 - Fiica lui Liviu Varciu nu a stat departe de lumina reflectoarelor, insa mama ei, da. De curand, Carmina a facut publice cateva imagini emoționante in care apare alaturi de cea care i-a dat viața. Ce mesaj emoționant a scris tanara pentru una dintre cele mai importante ființe din viața ei. 

Recunosti baietelul din imagine? Astazi, este unul dintre cei mai iubiti romani, toata lumea il stie si il apreciaza pentru ceea ce face

15:40, 17.04.2024 - Timpul trece și lasa urme evidente asupra noastra, din toate punctele de vedere. Indiferent de cine suntem, trecerea anilor se va simți din plin. La fel se intampla și in cazul copilului din imagine, care acum este unul dintre cei mai iubiți romani. A fost și va ramane istorie pentru lumea teatrului…

Ce imagine a publicat Vulpița Veronica dupa ce s-a intors din Germania. Cum s-a lasat pozata fosta partenera a lui Viorel Stegaru

17:01, 08.04.2024 - Vulpița Veronica a captat toate privirile oamenilor din mediul online cu noua imagine pe care a publicat-o, dupa ce s-a intors din Germania. Se pare ca fosta partenera a lui Viorel Stegaru a revenit in casa parinteasca de la Blagești.


Ce parere ai despre aceasta stire?