Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acum e iubit de toate domnișoarele și de Edith, dar Geo era un copil dolofan și „bretonat”: „Așa era moda, toată lumea se tundea cu breton într-o parte!”

Publicat:

Acum e iubit de toate domnișoarele și de Edith, dar Geo era un copil dolofan și „bretonat”, crescut in provincie, la sat. Anii au trecut, iar baiețelul de alta data s-a transformat intr-un burlac ravnit de foarte multe tinere și iubit de insași Edith, „mireasa sezonului șase” de la „Mireasa pentru fiul meu”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lumea filmului, in doliu! S-a stins din viața un actor extrem de iubit: „Noapte buna, dulce prinț” / FOTO

21:05, 01.07.2024 - Este doliu in lumea filmului! S-a stins din viața, la varsta de 80 de ani, un actor extrem de iubit. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de creatorul de moda Jeffrey Banks, prin intermediul rețelelor sociale.

Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Fosta concurenta din sezonul 7 este gravida: ”Ne-am iubit cam mult”

15:05, 11.06.2024 - Veste importanta in casa Mireasa! Vlad și Catalina vor deveni parinți! Cei doi au facut anunțul in ziua in care implinesc un an de la cererea in casatorie! Fosta concurenta din sezonul 7 este insarcinata și urmeaza sa aduca pe lume un bebeluș!

VIDEO Doliu in lumea cinematografiei: A murit un actor iubit de milioane de romani - A adus la viața un personaj celebru

17:15, 06.06.2024 - Cinematografia franceza și mondiala este in doliu dupa vestea trecerii in neființa a marelui actor Philippe Leroy, cel care a adus la viața personajul Sandokan. Milioane de romani și-au petrecut copilaria urmarindu-i filmele.

Cuplul de la Mireasa despre care se crede ca s-a desparțit. Foștii concurenți au un copil impreuna, iar fanii s-au ingrijorat

15:01, 28.05.2024 - Pe grupurile Mireasa se zvonește ca Alexandra și Ionuț de la Mireasa sezonul 1 s-ar fi desparțit. Faptul ca cei doi nu mai sunt prieteni pe Facebook și nu mai au pozele de cuplu i-a facut pe fanii emisiunii sa se gandeasca la separare.

Tragedie in Constanța! Un copil in varsta de 9 ani a cazut dintr-un cireș intr-o fantana. Doua persoane au sarit sa il salveze și au ramas blocate in puț / FOTO

16:36, 20.05.2024 - Un incident șocant s-a petrecut in cursul zilei de astazi in localitatea Mireasa din Constanța. Un copil in varsta de 9 ani a cazut dintr-un cireș intr-o fantana. Doua persoane au incercat sa il ajute insa au ramas și ele blocate in puțul adanc de 19 metri. 

Copilul din imagine a ajuns puternic in toata lumea. Il recunoști pe cel mai iubit actor al planetei?

09:40, 13.05.2024 - In imaginea de mai sus era doar un copil, alaturi de mama lui. Timpul a trecut, iar acum este unul dintre cei mai renumiți și actori din toata lumea. Cu siguranța l-ați vazut pe micile ecrane cel puțin o singura data. Il recunoașteți? Cine este celebrul actor din imagine? Copilul din imagine a jucat…

Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Imi fac alt copil! Nu ma mai intereseaza nici de ea, nici de copil”

18:15, 26.04.2024 - De la iubire la ura a fost doar un pas, iar Cristina Cioran (46 de ani) și Alex Dobrescu (39 de ani) au ajuns la cuțite. Cei doi s-au iubit cu patima timp de doi ani și au crezut intr-un viitor comun, așa ca au ales sa devina parinți, ceea ce credea ca ii unește și mai […] The post Fostul iubit al Cristinei…

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?