Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acum 4.500 de ani, sistemul nostru imunitar a început să sufere mutaţii pentru a rezista mai bine la răspândirea bolilor infecţioase, în detrimentul protecţiei împotriva altor tipuri de boli

Publicat:

Este o revolutie genetica care dateaza din in Europa: acum 4.500 de ani sistemul nostru imunitar a inceput sa sufere mutatii pentru a rezista mai bine la raspandirea bolilor infectioase, in detrimentul protectiei noastre impotriva altor tipuri de boli, potrivit unui studiu publicat in revista , a relatat AFP, preluata de Agerpres. Studiul urmareste evolutia mutatiilor genetice in ultimii 10.000 de ani si anume din perioada Neoliticului, cand vanatorii-culegatori si-au abandonat modul lor de viata nomad pentru a dezvolta agricultura si cresterea animalelor. Oamenii

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski a multumit Romaniei pentru sistemul de aparare aeriana Patriot. „Ucraina previne o potențiala agresiune impotriva Moldovei, Romaniei și tuturor vecinilor noștri”

17:10, 20.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi ca decizia Romaniei de a oferi tarii sale un sistem de aparare aeriana Patriot va consolida scutul de aparare aeriana al Ucrainei, precum si securitatea in intreaga Europa, informeaza Reuters.

De ce se teme Ana Blandiana la ora actuala

15:20, 29.05.2024 - Scriitoarea Ana Blandiana , laureata pe anul 2024 a Premiului Printesa de Asturia pentru Literatura din Spania, a declarat pentru EFE ca se teme de o „resetare a lumii” si de o „schimbare a ordinii mondiale” care favorizeaza dictaturile in detrimentul democratiilor, „a caror functionare pare din ce…

Cel mai bun analgezic natural: Crește in gradina și are proprietați similare opiului

22:20, 20.05.2024 - Intr-un trecut nu prea indepartat, Laptuca salbatica era o planta foarte celebra pentru proprietațile sale medicinale. Acesta era considerat un substituent pentru opiu, fiind supranumit și "opiul saracului" datorita prețului scazut și accesibilitații sale. In secolul al XIX-lea, Laptuca salbatica era…

Honor 200 Pro apare in primele imagini cu un design neobișnuit. Promite performanța de flagship

11:16, 13.05.2024 - Honor se pregatește de lansarea seriei de mid-range-uri „premium” pentru anul 2024. Deja a lansat modelul Honor 200 Lite in Franța, ca un mic „teaser” pentru restul seriei, iar acum avem imagini cu modelul de top, Honor 200 Pro, care nu va mai fi un simplu telefon de medie, ci se zvonește ca va integra…

Vaccin anticancer personalizat. Noua descoperire a cercetatorilor

17:10, 04.05.2024 - Vaccin anticancer personalizat – este posibil? Noile tratamente injectabile – echivalente unui vaccin personalizat anticancer – nu exclud intervenția chirugicala sau chimioterapia, dar ar putea reduce riscul de recidiva.  Vaccinurile personalizate impotriva cancerului au fost un  subiect intens dezbatut la…

UE declara razboi Beijingului in cazul subvențiilor pentru firmele chineze. „Am devenit dependenți de gazele rusești. Sa nu repetam greșeala cu China”

09:56, 27.04.2024 - Europa arata ca este dispusa sa aiba o atitudine dura fața de China, noteaza publicația Politico intr-un articol in care analizeaza modul in care UE iși accelereaza acțiunile de combatere a ceea ce considera ca este un sprijin neloial acordat de Beijing companiilor care submineaza competitorii europeni.Anchetatorii…

Honor 200 Lite, lansat oficial cu ecran mare și greutate de doar 166 grame

11:05, 26.04.2024 - Honor 200 Lite 5G a fost dezvaluit oficial in Franța , și este primul model al seriei Honor 200 care ajunge pe piața. Se pare ca acest model nu este tocmai un dispozitiv 100% original, ci mai degraba un rebranding pentru piața din vest a lui Honor X50i, lansat deja in China. Seria principala Honor 200…

Un preot rus spune ca Navalnii va fi canonizat: „Mai deștept, mai bun și mai curajos” decat țarul Nicolae al II-lea. Cum explica susținerea lui Putin in Rusia

20:35, 08.04.2024 - Preotul ortodox Nikolai Platonov vorbește intr-un interviu acordat pentru Novaia Gazeta Europe despre „bolile” Rusiei conduse de Vladimir Putin și posibilitatea canonizarii opozantului Aleksei Navalnii, declarat mort in inchisoare in data de 16 februarie anul acesta.Parintele Nikolai Platonov a slujit…


Ce parere ai despre aceasta stire?