Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acum 3 ani cântărea doar 32 de kilograme. Ce s-a întâmplat între timp cu tânăra care a înlăcrimat Internetul

Publicat:

Aceasta poveste este despre autodepașire. Poate fi chiar povestea ta, indiferent daca te-ai confruntat sau nu cu anorexia.

a înlacrimat Internetul. Imaginile care au aparut cu ea acum 3 ani, în 2014, la doar 18 ani i-a cutremurat pâna și pe cei mai experimentați medici.

era sa-și piarda viața din cauza anorexiei. Fata nascuta în , Rusia, este astazi un adevarat model pentru tineret.



&"Abia respiram, cadeam des din picioare. Locuiam la etajul cinci si aveam nevoie de o ora sa urc în…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Catrinel Sandu nu mai pastreaza legatura cu tatal fiicelor sale, dupa divorț. Ce s-a intamplat intre ei: „Nimic nu e ușor in viața”

14:31, 05.07.2024 - Catrinel Sandu a facut mai multe marturisiri importante despre viața sa. Vedeta și fostul soț, Gabriel Trifu au divorțat la sfarșitul anului 2017, iar aceasta și-a refacut viața. Cei doi nu mai pastreaza legatura in urma desparțirii. Fiicele cuplului locuiesc alaturi de mama in Statele Unite ale Americii.

Tot ce trebuie sa știi despre importanța animalului de companie in viața ta

11:40, 28.06.2024 - Prezența animalelor de companie in viața noastra vine cu numeroase beneficii, printre care și cele pentru sanatate. Majoritatea oamenilor aleg sa iți mareasca familia cu un animal pentru dragostea sa necondiționata, neștiind ca acesta face și un mare bine inimii, la propriu și la figurat. Pentru cei…

Rusia amenința din nou Occidentul, dupa acordul liderilor G7 pentru a ajuta Ucraina: Arsenalul de contramasuri este mare

18:30, 19.06.2024 - Rusia deține „cantitați semnificative” de active și proprietați occidentale pe teritoriul sau care ar putea fi ținte pentru represalii din partea Moscovei, daca Occidentul va confisca veniturile din activele rusești, a declarat miercuri purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe, Maria Zakharova.…

Internetul a ajuns la un trib izolat din jungla amazoniana, iar vanatorii au descoperit Instagramul. Cum s-a schimbat viața comunitații

07:05, 09.06.2024 - Un trib amazonian indepartat, aflat la o saptamana distanța de drum fața de prima zona urbana, a primit acces la internet de mare viteza in urma cu cateva luni, iar de-atunci viața comunitații s-a schimbat.

Salveaza o viața și ajuta la educația unui copil, cumparand o cafea

13:50, 21.05.2024 - Joi, 30 mai, orice cafea cumparata de la Meron Horea va susține educația a 100 de copii cu boli grave de la Asociația Pasari. Salvezi o viața cu fiecare cafea - o cafea ajuta educația unui copil.

Obiceiuri care te ajuta sa scapi de stres. Metode recomandate de specialiști

13:15, 23.04.2024 - Traim in secolul vitezei, intr-o lume in care, din pacate, stresul este prezent in viața noastra de zi cu zi. Situațiile de la locul de munca, agitația din viața de zi cu zi, traficul și responsabilitațile pe care fiecare le are in viața personala, pot duce la apariția stresului. Cu toate acestea, este…

Inca o sinucidere suspecta in inchisorile din Rusia. Povestea rusului care ii ajuta pe ucraineni sa fuga din tara

14:00, 14.04.2024 - Alexander Demidenko, un pacifist rus care ii ajuta pe ucraineni sa fuga din țara, a murit vinerea trecuta in arest preventiv la Belgorod, unde a petrecut șase luni in așteptarea procesului pentru acuzații de posesie ilegala de arme.

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?