Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actriţa Judi Dench se luptă cu o boală care cauzează orbirea

Publicat:

Actrita a declarat ca se lupta cu o boala care va cauza, in cele din urma, pierderea vederii, dar nu vrea sa se retraga din activitate, scrie contactmusic.com.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

„A pierdut lupta cu o boala grea și nemiloasa”: Inspectorul pentru Protecția Mediului, Petru Jacot, s-a stins din viața

20:05, 05.07.2024 - Inspectorul principal din cadrul Inspecției pentru Protecția Mediului Edineț, Petru Jacot, s-a stins din viața noaptea trecuta, anunța responsabilii instituției. Acesta a suferit de o boala grea și nemiloasa.

Doliu in lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lautar s-a stins din viața dupa ce a pierdut lupta cu o boala grea: "Dumnezeu sa te ierte..." / FOTO

13:06, 17.06.2024 - Lumea muzicii de petrecere din Romania e in doliu! S-a stins din viața un cunoscut lautar, dupa o lupta grea cu boala. Acesta se afla sub supravegherea cadrelor medicale, insa, din nefericire, viața lui nu a putut fi salvata.

Doliu in lumea fotbalului. Un fost jucator de la Rapid Bucuresti a murit dupa o lupta crancena cu boala

13:00, 14.06.2024 - Fotbalistul Alexandru Cojocaru a muritAlexandru Cojocaru, o legenda a fotbalului giurgiuvean, s-a stins din viața la varsta de 77 de ani, dupa o lupta indelungata cu o boala severa, conform giurgiuveanul.ro. Fost jucator emblematic la echipele Rapid București și Dunarea Giurgiu, el va ramane in amintirea…

Celine Dion, despre lupta cu boala ingrozitoare de care sufera: „Abia puteam sa merg și imi lipsea foarte mult sa traiesc”

17:30, 11.06.2024 - Celine Dion a dezvaluit intr-un interviu emoționant pentru People ca fiii sunt cei care i-au fost alaturi in momentele cele mai dificile și au ajutat-o sa fie puternica și sa lupte impotriva bolii autoimune de care artista sufera.

Celine Dion, noi dezvaluiri cutremuratoare din lupta cu boala: „Am avut coastele rupte din cauza spasmelor musculare...”

16:55, 11.06.2024 - Celine Dion nu are de gand sa permita ca problemele sale de sanatate sa o impiedice sa cante din nou. Recent, artista a facut noi dezvaluiri cutremuratoare din lupta cu boala. A ținut sa puncteze, de asemenea, ca intr-o zi va reveni pe scena in fața fanilor sai.

Celine Dion, detalii tulburatoare despre boala cu care se lupta

16:25, 08.06.2024 - Celine Dion se confrunta cu o afecțiune grava care i-a transformat complet viața. Intr-un interviu tulburator, cantareața a marturisit ca a avut spasme musculare atat de intense incat i-au fracturat coastele, conform The Guardian.

Boala de care suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas s-a stins din viața la doar opt ani, dupa o lupta grea

12:21, 30.04.2024 - Tzanca Uraganu și familia sa trec prin momente cumplite! Lucas, nepotul cantarețului de manele, s-a stins din viața la o varsta frageda, iar anunțul trist a fost facut de artist pe rețelele de socializare. Iata de ce boala suferea baiatul!

Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa

10:55, 24.04.2024 - Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa Continue reading Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?