Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Val Kilmer refuză tratamentul medical împotriva unei TUMORI din cauza credinţei sale

Publicat:

Familia se teme ca actorul de 55 de ani ignora tumoarea de la gat, despre care stie de anul trecut si in legatura cu care nu a luat nicio masura dat fiind faptul ca Val Kilmer este adeptul unui cult religios, , potrivit .

Astfel, acesti adepti refuza sa urmeze tratamente medicale si considera ca bolile sunt de fapt niste iluzii ce pot fi corectate prin rugaciune. Acesta pare sa fie si unul dintre motivele pentru care Val Kilmer a postat un mesaj ciudat pe Facebook.

"Va multumesc pentru sustinerea aratata. Nu am avut o tumoare sau o operatie de niciun…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

34 de copii de la o gradinita din Zalau au ajuns la spital. Autoritațile sunt in stare de alerta

16:05, 20.06.2024 - Autoritatile sanitare au intervenit de urgenta pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs incidentul, iar directorul Directiei de Sanatate Publica din judetul Salaj a precizat ca unii dintre copii au inceput sa se simta rau inainte sa manance la gradinita.Activitatea din gradinita a fost suspendata,…

Explozie la un liceu din Bolintin Vale / Doi elevi au ajuns de urgența la spital - Care ar putea fi cauza incidentului

09:36, 08.06.2024 - Doi elevi au ajuns la spital, cu arsuri, in urma unei explozii produse in atelierul Liceului Tehnologic "Dimitrie Bolintineanu" din orasul Bolintin Vale, din judetul Giurgiu. Alti doi elevi si doua cadre didactice au primit ingrijiri la fata locului.

O fetița de 7 ani, de urgența la spital, dupa ce și-a mancat parul. Micuța a trecut printr-o operație dificila. Cum se simte acum

12:45, 17.05.2024 - O fetița in varsta de 7 ani a ajuns de urgența la spital, dupa ce și-a mancat parul. Micuța a trecut printr-o operație dificila, care a avut o durata de cinci ore. Iata cum se simte Mia acum!

Un barbat dat disparut de 26 de ani, gasit sechestrat in grajdul vecinului, la 200 de metri de casa, in Algeria. Familia credea ca a murit in razboiul civil

12:51, 16.05.2024 - Omar Bin Omran, 45 de ani, disparut in mod misterios in 1998, a fost gasit in grajdul vecinului sau, in satul El-Guedid, centrul Algeriei, unde era sechestrat de 26 de ani, relateaza publicația El Khabar și agenția France Presse, citata de News.ro.Bin Omran a fost gasit in casa unui vecin, perchezitionata…

Marian Cozma, noi detalii despre starea lui, dupa ce a ajuns de urgența la spital. A fost operat de apendicita: „Așteptam...”

08:45, 13.05.2024 - Marian Cozma a ajuns de urgența in urma cu doua zile la spital. A fost operat de apendicita la un spital privat din Constanța, iar planurile i-au fost date peste cap, asta pentru ca avea de onorat un eveniment in Dolj. Cum se simte, la cateva zile dupa operație.

Marcel Ciolacu, despre cauza apariției craterului de la Slanic Prahova: „S-a facut drum...”

14:50, 26.04.2024 - „S-a facut un drum peste o mina. Ce sa fac, sa știu unde s-au facut drumurile peste mine. Acolo s-au dat niște autorizații cand s-au facut acele drumuri”, a spus premierul, raspunzand unei intrebari puse de jurnaliști.„In schimb, am vazut reacția statului și a situațiilor de urgența care au intervenit…

Caz șocant in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de infecție: ”Toata noaptea am...”

10:31, 03.04.2024 - Alerta in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de intoxicație. Nu se știe de la ce a pornit totul, insa parinții sunt panicați și ingrojorați pentru santatea copiilor. Mai mulți profesori au aceleași simptome și nevoie de ingrijiri medicale.

Zeci de copii și profesori de la un Colegiu din Timișoara au ajuns de urgența la spital. Cursurile au fost intrerupe, este cercetata cauza

09:55, 03.04.2024 - Aproape 90 de copii de la Colegiul CD Loga din Timișoara, alaturi de 12 adulți, profesori și angajați ai școlii, au ajuns noaptea trecuta la spital, cu simptome de intoxicație. O parte din ei au fost internați la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?