Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Philip Seymour Hoffman, internat într-o clinică de dezintoxicare, pentru abuz de heroină

Publicat:

Actorul american Philip Seymour Hoffman a marturisit ca s-a internat pentru 10 zile, la inceputul lunii, intr-o clinica de dezintoxicare, din cauza abuzului de heroina.

Caștigatorul unui premiu Oscar pentru rolul din filmul „Capote” a precizat intr-un interviu ca a avut probleme cu dependența de droguri in urma cu peste 23 de ani, informeaza contactmusic.com.

Philip Seymour Hoffman a spus ca problemele au reaparut in urma cu un an, atunci cand a devenit dependent de medicamente prescrise.

Actorul american a spus ca s-a reapucat sa consume heroina și a acceptat un tratament…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celebrul actor, regizor și scenarist american Tim Robbins: Teatrul ramane important, esențial de-a dreptul 

17:01, 23.06.2024 - Ziua a doua de FITS, unul dintre cele mai mari și importante festivaluri de teatru și artele spectacolului din lume, a adus in fața publicului prezent la Sibiu doua noi reprezentații sold out ale premierei mondiale Afrodita și Eliberarea Lumii (un vodevil musical grecesc) de Tim Robbins, caștigator…

Gheorghe Flutur: Alegatorii au intotdeauna dreptate. Doresc sa felicit caștigatorul

15:50, 10.06.2024 - Gheorghe Flutur, actualul președinte al Consiliului Județean Suceava, și-a recunoscut infrangerea la alegerile de duminica: „Doresc sa felicit caștigatorul”, a transmis el printr-un comunicat.

Cillian Murphy in rolul principal din filmul „Peaky Blinders”, care va fi produs de Netflix

19:05, 06.06.2024 - Un film „Peaky Blinders” va fi produs de Netlix, iar actorul Cillian Murphy, castigator al premiului Oscar, va relua rolul gangsterului Tommy Shelby, pe care l-a interpretat in serialul TV omonim, informeaza BBC.

Cillian Murphy, confirmat in rolul principal din viitorul film „Peaky Blinders”, inspirat dupa serialul cu același nume

12:45, 05.06.2024 - Actorul irlandez Cillian Murphy, premiat cu Oscar pentru rolul sau din „Oppenheimer”, a fost confirmat in rolul principal din viitorul film de lung metraj „Peaky Blinders”, inspirat dupa faimosul serial cu același nume. Murphy va reveni astfel in rolul gangsterului Tommy Shelby, informeaza BBC.

De pe Broadway la București: Shrek Musicalul are premiera pe 8 și 9 iunie la Sala Palatului. Horia Brenciu și Dan Helciug in rolul capcaunului simpatic

20:10, 19.05.2024 - Shrek, una dintre cele mai faimoase și emoționante povești din toate timpurile, caștigatoare a premiului Oscar pentru cel mai bun film animat, vine in premiera in Romania sub forma musicalului Shrek, care va avea loc pe scena Salii Palatului pe 8 și 9 iun

Cine e Mihai Dragomir, caștigatorul Chefi la cuțite sezonul 13. Ce experiența profesionala are tanarul la doar 24 de ani

00:00, 16.05.2024 - Mihai Dragomir este caștigatorul Chefi la cuțite sezonul 13. Tanarul in varsta de doar 24 de ani are o experiența vasta in domeniul culinar. Puțini știu ca finalistul din echipa galbena a lucrat alaturi de un chef celebru din Londra.

Regele Salman al Arabiei Saudite a fost internat pentru 'analize medicale de rutina'

18:26, 24.04.2024 - Regele Salman al Arabiei Saudite, in varsta de 88 de ani, a fost internat in spital pentru o serie de "analize de rutina", a anuntat miercuri Curtea regala, in cadrul unei rare declaratii publice cu privire la starea de sanatate a suveranului, transmite AFP, informeaza Agerpres.

Castigatorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie! Motivul e unul incredibil

20:20, 20.04.2024 - Organizatorii i-au retras lui He Jie titlul de castigator al semimaratonului de la Beijing, de la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce o ancheta a confirmat ca alti trei alergatori au incetinit pentru a-l lasa pe He Jie sa se impuna. Toti cei patru alergatori au fost descalificati si au fost obligati…


Ce parere ai despre aceasta stire?