Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actor român alături de Michael Madsen, într-o peliculă turnată la Roman

Publicat:

Un tanar actor iesean va juca intr-o productie italiana datorita... mamei sale. Femeia a plecat acum 12 ani sa munceasca la o biserica, in Italia. Acolo l-a cunoscut pe , un regizor care i-a spus ca va turna un film in Romania.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Doliu in cinematografie: a murit un celebru luptator și actor de seriale

21:25, 21.06.2024 - Taylor Wily, fostul luptator de sumo care s-a facut remarcat in serialul "Hawaii Five-0", care se difuzeaza și in Romania, precum și in proiecte precum "Forgetting Sarah Marshall", a murit joi la varsta de 56 de ani. Inca nu a fost dezvaluita cauza decesului.

Doliu in lumea cinematografiei, dupa ce un actor celebru a murit. A ramas in istorie pentru rolul dintr-un serial difuzat spre finalul anilor '70

18:00, 06.06.2024 - Lumea cinematografiei este in doliu, dupa ce un celebru actor a murit. S-a stins din viața la 93 de ani și este considerat o legenda. A ramas in memoria publicului in special pentru rolul dintr-un serial care a facut furori și in Romania la sfarșitul anilor '70.

Nepalezii și srilankezii schimba Romania. Reproșul unui actor cunoscut: „Ei trebuiau sa deschida parada, pe biciclete, cu ghiozdanul pe spate”

13:35, 04.06.2024 - Nepalezii și srilankezii domina topul celor peste 140.000 de muncitori straini care activeaza in Romania. Aceștia au ajuns o parte integranta a peisajului din marile orașe, astfel incat un cunoscut actor a reproșat organizatorilor ca nu i-au invitat la parada de Zilele Clujului.

Daianu: Peste 4% din produsul intern al Romaniei va trebui sa nu mai fie consumat in interior. Ar fi un transfer catre strainatate echivaland cu reducerea nevoii de imprumuturi / Va fi un razboi in societate

16:25, 21.05.2024 - Romania va trebui sa faca o corectie a deficitului bugetar, iar aceasta va dura mai mult de trei ani, crede Daniel Daianu, șeful Consiliului Fiscal."Aceasta corectie va fi foarte dificila si complicata. Corectia aceasta, in esenta, inseamna ca mai bine de 4% din produsul intern al Romaniei in urmatorii…

Ți-ai gasit mașina murdara de dimineața? Vezi aici care e faza cu praful saharian

11:51, 24.04.2024 - Un nor de praf saharian a traversat din nou Romania.  Acesta s-a depus pe mașini și pe stazi. Fenomenul este mai persistent in zonele in care a plouat. Potrivit ANM, masa de aer incarcata cu particule va persista in prima parte a zilei de astazi și dupa se va deplasa spre nord-est. Norul de praf din Sahara…

Rușii au schimbat numele filmului „Civil War”, care șocheaza SUA, și-l difuzeaza sub un nume „spre deliciul propagandiștilor lui Putin”

07:35, 22.04.2024 - ​Pelicula „Civil War”, lungmetrajul cineastului britanic Alex Garland, descrie un razboi civil in SUA și a perplexat, captivat și speriat spectatorii din America. Filmul, care poate fi vazut și in Romania, a intrat in sali și in Rusia, cu un mare succes, dar cu un nume schimbat fața de restul lumii.…

Doliu in lumea teatrului din Romania! Un cunoscut actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

16:45, 13.04.2024 - Lumea teatrului din Romania e in doliu! A murit Constantin Cojocaru. Cunoscutul actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani. Tristul anunț al trecerii lui in neființa a fost facut de reprezentanții Teatrului Odeon.

Vlad Dragulin este pregatit sa devina tata! Declarația surprinzatoare facuta de actor: ”M-a rupt” / VIDEO

23:55, 04.04.2024 - Vlad Dragulin este un actor indragit in Romania, iar acum iși dorește sa aiba un nou rol in viața sa. Vorbim despre cel de tata, fiind pregatit pentru toate responsabilitațile care vor urma. Acesta i-a marturisit lui Speak ca dorința a aparut dupa o scena vazuta intr-un complex comercial din Capitala.


Ce parere ai despre aceasta stire?