Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Activiştii şi ONG-urile atenționează: femeile şi copiii refugiaţi din Ucraina riscă să ajungă pe mâinile traficanţilor

Publicat:

Fug de razboi, dar sunt amenintati de un alt pericol - traficul de fiinte umane. Activistii si ONG-urile de specialitate atrag atentia ca femeile si copiii refugiati din Ucraina risca sa ajunga pe mainile traficantilor.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Copilul care a marcat cu Ucraina din suflet

16:45, 25.06.2024 - Sunt tot felul de discuții despre copiii imbracați in roșu, galben și albastru, la inceputurile meciurilor de la Euro. De unde vin, ai cui sunt? Unul dintre sponsorii principali de la Euro a lansat inainte de turneul final o tombola, pentru ca parinții sa-și poata trimite copiii in Germania, sa insoțeasca…

Maia Sandu participa la Summitul pentru pace din Elveția: „Copiii noștri trebuie sa se joace nu sa fie rapiți, iar poporul sa-și poata decide propria soarta”

23:05, 16.06.2024 - Președinta țarii, Maia Sandu impreuna cu liderii din 100 de țari participa la Summitul pentru pace in Ucraina, alaturi de Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski și Președinta Elveției, Viola Amherd.

Maia Sandu participa la Summitul pentru pace din Elveția: „Vrem ca copiii sa se joace nu sa fie rapiți, iar poporul sa-și poata decide propria soarta”

13:36, 16.06.2024 - Președinta țarii, Maia Sandu impreuna cu liderii din 100 de țari participa la Summitul pentru pace in Ucraina, alaturi de Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski și Președinta Elveției, Viola Amherd.

O boala face ravagii. Copiii risca decese din cauza refuzului de a se vaccina

20:15, 09.05.2024 - O boala contagioasa se raspandește rapid, iar autoritațile sanitare sunt ingrijorate de numarul mare de cazuri raportate in ultimele luni: peste 32.000 intre ianuarie și martie 2024. Din pacate, aceasta boala a cauzat și decese, 19 fiind inregistrate de la inceputul anului 2023, dintre care 11 copii…

Adulții care lovesc sau umilesc copiii in gradinițe risca sa ajunga dupa gratii. Ce presupune legea intrata in vigoare

22:20, 08.05.2024 - In țara in care inca se petrec numeroase abuzuri in gradinițe și școli, apare in sfarșit o completare a legii pentru protecția copilului, care interzice pedepsele corporale și umilirea celor mici.

Doi inspectori ANSA risca sa ajunga dupa gratii

20:56, 08.05.2024 - Procuratura Anticorupție (PA) anunța ca a finalizat urmarirea penala și a expediat in instanța de judecata pentru examinare in fond, cauza penala de invinuire a doi inspectori din cadrul Direcția teritoriala pentru siguranța alimentelor Chișinau a Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, fiindu-le…

MARAMUREȘUL REUNIT: Copiii din trupa „Doua perechi de frați” au creat un moment spectaculos de folclor in cadrul emisiunii „Romanii Au Talent ”

11:10, 13.04.2024 - Copiii din trupa „Doua perechi de frați” au creat un moment spectaculos de folclor in cadrul emisiunii „Romanii Au Talent”! Doi copii din Maramureș și doi din Ucraina s-au reunit in grupul „Doua perechi de frați”, fiind legați sufletește prin muzica. Raul și Amalia traiesc in Barsana, iar Alexandru…


Ce parere ai despre aceasta stire?