Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Activiştii ecologişti germani, legaţi cu lanţuri de grilajul cancelariei, pentru a denunţa o catastrofă climatică

Publicat:

Treizeci de activisti ecologisti s-au legat marti cu lanturi de grilajul sediului cancelariei germane pentru a denunta politica insuficienta, in opinia lor, a guvernului condus de in ce priveste combaterea schimbarilor climatice, scrie agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Catastrofa climatica iminenta: misterul „Petei Albastre” din Oceanul Atlantic

12:50, 27.06.2024 - O mica pata albastra a aparut pe harta termica globala, in largul coastelor Groenlandei, atragand atenția și ingrijorarea climatologilor din intreaga lume. Aceasta nu este o simpla anomalie, ci un semnal de alarma pentru ceea ce ar putea deveni unul dintre cele mai ciudate și devastatoare dezastre climatice…

In plin val de caldura, RAR denunța un fake news despre avelopele de iarna și cele all-season

00:20, 26.06.2024 - In contextul recentelor știri care au circulat pe diverse platforme media privind presupuse modificari legislative referitoare la anvelopele de iarna, Registrul Auto Roman (RAR) a emis un comunicat oficial pentru a clarifica situația.

Moscova ii vizeaza pe etnicii germani din Rusia intr-o noua companie de propaganda, in cautare de carne de tun

20:45, 20.05.2024 - Rusia a lansat o campanie de propaganda care vizeaza vorbitorii de limba germana pentru a-i atrage de partea armatei sale și pentru a se inrola in forța mercenara Wagner, in cel mai recent caz in care Rusia se afla in cautare de minoritați etnice pentru a-i servi drept carne de tun.

Secretarul gerneral al ONU cere incetarea „imediata” a focului in Fașia Gaza, pentru a evita o „catastrofa umanitara colosala”

11:56, 12.05.2024 - Secretarul general al Natiunilor Unite, Antonio Guterres, a lansat duminica un apel la incetarea „imediata” a focului in Fasia Gaza, la eliberarea ostaticilor si la o crestere a ajutorului pentru enclava palestiniana supusa unui asediu israelian, relateaza AFP.

Clotilde Armand, delir la depunerea candidaturii: Puteți sa va legați cu lanțuri! Voi scrie din nou istorie in Sectorul 1 și in Romania

14:20, 25.04.2024 - Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unita.„Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu: Marcele, privește-ne cu atenție: Noi suntem cei care te vor trimite inapoi la covrigarie. Te aștept aici in Sectorul 1.

Activiști germani pentru clima, condamnați la inchisoare pentru ca au pulverizat improșcat cu vopsea pe Poarta Brandenburg

19:55, 23.04.2024 - Un tribunal german a condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare trei activiști pentru clima care au pulverizat vopsea portocalie pe coloanele emblematicei Porți Brandenburg din Berlin, in septembrie anul trecut, pentru a cere oprirea utilizarii combustibililor fosili pana in 2030, noteaza Reuters.…

Tensiuni economice intre SUA si China: americanii denunta „un exces de capacitate industriala chineza”

22:05, 05.04.2024 - In urma unor convorbiri telefonice dintre presedintii american si chinez, Joe Biden si Xi Jinping, secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a mers vineri intr-o vizita oficiala in China. In timpul discutiilor, au iesit din nou la lumina tensiunile dintre cele doua state.


Ce parere ai despre aceasta stire?