Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACȚIUNE DE CONTROL Comunicat de presă

Publicat:
ACȚIUNE DE CONTROL Comunicat de presă

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) a efectuat o acțiune de control, ca urmare a unei sesizari din partea unui consumator The post ACȚIUNE DE CONTROL Comunicat de presa first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANPC, in control la Aeroportul Otopeni. Bun de plata

21:01, 29.06.2024 - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a amendat cu 10.000 de lei Aeroportul International Henri Coanda din cauza temperaturii ambientale pentru limita normala in terminalele Plecari si Sosiri, determinata de defectiuni la sistemul de ventilatie, informeaza ANPC printr-un comunicat. „In…

COMUNICAT DE PRESA Controalele DSVSA Satu Mare

14:45, 28.06.2024 - Și aceasta saptamana, conform programului de activitate stabilit, au fost verificate exploatații profesionale și non profesionale de animale The post COMUNICAT DE PRESA Controalele DSVSA Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

ACȚIUNE DE CONTROL Grill Kaufland Romania din Satu Mare, sancționata cu amenda de 10.000 de lei

18:01, 27.06.2024 - Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Satu Mare a efectuat o acțiune de control, ca urmare a unei sesizari din partea unui consumator The post ACȚIUNE DE CONTROL Grill Kaufland Romania din Satu Mare, sancționata cu amenda de 10.000 de lei first appeared on Informatia Zilei .

COMUNICAT DE PRESA CJPC Satu Mare a desfașurat acțiuni de control

16:00, 25.06.2024 - Operatorii economici trebuie sa ințeleaga importanța depozitarii in condiții optime a apei și bauturilor racoritoare și respectarea indicațiilor date de producator The post COMUNICAT DE PRESA CJPC Satu Mare a desfașurat acțiuni de control first appeared on Informatia Zilei .

COMUNICAT DE PRESA Misiuni desfașurate in contextul electoral in județul Satu Mare

13:25, 10.06.2024 - Mulțumim tuturor efectivelor implicate care și-au indeplinit cu profesionalism misiunile pe parcursul perioadei electorale, și in special in ziua alegerilor. The post COMUNICAT DE PRESA Misiuni desfașurate in contextul electoral in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

CONFERINȚA DE PRESA Kelemen Hunor cere o reacție de la liderii PNL referitor la alianța cu AUR de la Satu Mare

14:06, 27.05.2024 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, la Oradea, ca asteapta in continuare o reactie din partea liderilor PNL privind coalizarea cu AUR in judetul Satu Mare,... The post CONFERINȚA DE PRESA Kelemen Hunor cere o reacție de la liderii PNL referitor la alianța cu AUR de la Satu Mare first appeared…

COMUNICAT DE PRESA CNME – O Școala de incredere

13:50, 23.04.2024 - Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare a trimis urmatorul mesaj pe adresa redacției noastre. The post COMUNICAT DE PRESA CNME – O Școala de incredere first appeared on Informatia Zilei .

Controalele OPC continua: magazin inchis temporar și amenda

20:10, 18.04.2024 - Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Satu Mare a desfașurat o acțiune de control, la SC Santec SRL Satu Mare, care produce și  comercializeaza produse de panificație și patiserie, pentru a verifica modul in care este respectata legislația in vigoare la prestarea serviciilor de…


Ce parere ai despre aceasta stire?