Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aceste trei ingrediente iti desfunda arterele, te scapa de grasimea din sange si de infectii

Publicat:

Sanatatea inimii tale trebuie sa fie pe primul loc pentru tine, asa ca ai mare grija.

Medicina naturala este intotdeauna cea mai buna, asa ca iti prezentam un remedi simplu care trateaza si previne arterele infundate, scoate grasimea din sange, previne oboseala, mentine sistemul imunitar in forma optima si iti curata intregul organism. In plus, previne actiunea radicalilor liberi.

Ingrediente

Doua capatani mari de usturoi
Doua lamaie intregi
2cm de radacina de ghimbir
1 litru de apa

Mod de preparare

Spala lamaile si taie-le in bucati.…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

7 vitamine pentru desfundarea și curațarea vaselor de sange

21:35, 20.06.2024 - Arterele sunt o parte esențiala a organismului, care contribuie la sanatatea generala și furnizeaza sange bogat in oxigen in intregul corp. Cu toate acestea, ateroscleroza este o afecțiune care poate reduce fluxul de sange prin artere.

Cum puteți scapa de „hormonul stresului” și grasimea de pe burta. Suplimentele care va pot ajuta

05:30, 19.06.2024 - Cortizolul, adesea numit „hormonul stresului”, joaca un rol crucial in raspunsul organismului la stres. Nivelurile ridicate de cortizol pot duce la o creșterea grasimii de pe burta, avertizeaza medicii.

Inima artificiala care rezista 100 de ani va avea o aplicație pentru telefon: „Pacienții pot observa volumul de sange care este pompat”

09:55, 07.06.2024 - Cea mai avansata inima artificiala din lume, inventata de opt studenti de la Universitatea de Medicina din Iasi, a fost imbunatațita și va avea o aplicație pentru telefonul mobil. Pacienții vor putea observa nivelul de baterie, de energie și volumul de sange care este pompat.

Microplasticele ne invadeaza corpul. Au fost gasite și in cheagurile de sange din inima, creier si picioare

10:16, 27.05.2024 - Daca, inițial, cercetatorii au gasit mici fragmente de plastic in depozitele de grasime din arterele infundate, recent aceștia le-au descoperit și in cheaguri de sange prelevate chirurgical din arterele inimii si ale creierului.

Reteaua de sanatate Regina Maria integreaza complet medicina generala si stomatologia in Romania/ Clinicile Dentare Dr. Leahu devin Regina Maria Dental Clinics

11:56, 16.05.2024 - ”Unul dintre obiectivele noastre este sa dezvoltam servicii medicale integrate, la standardul de calitate la care se asteapta pacientii romani, care sa adreseze toate problemele de sanatate. Sanatatea dentara reprezinta o parte esentiala a unui astfel de ecosistem. Astfel, dupa o lunga perioada in care…

Șase alimente care imbunatațesc starea de spirit: ajuta la sanatatea creierului și regleaza nivelul de zahar din sange

18:50, 04.05.2024 - Oricine a gasit vreodata alinare in alimente precum inghețata sau pastele sau s-a simțit amorțit ori trist dupa o masa copioasa știe ca mancarea poate avea impact asupra starii de spirit, scrie Yahoo Life, care a publicat o lista cu șase alimente care imbunatațesc dispoziția.

MEDICINA SPAȚIALA Inovație ESA: Modele 3D de vase de sange pentru studiul inimii in microgravitație

15:45, 07.04.2024 - Inginerii ESA au deschis noi orizonturi in medicina spațiala și terapia vasculara, creand modele de vase de sange prin bioprintare 3D pentru a studia efectele microgravitației asupra inimii și pentru a testa tratamentele vasculare. The post MEDICINA SPAȚIALA Inovație ESA: Modele 3D de vase de sange…

Medicii și studenții mediciniști din București au dat startul unor noi campanii de donare de sange

11:50, 01.04.2024 - Vineri, 29 martie, medicii bucureșteni au donat sange pentru pacienții lor, iar in perioada 1-5 aprilie, studenții mediciniști organizeaza o noua campanie de donare, in holul Facultații de Medicina a UMFCD și la Centrul de Transfuzie Sanguina din București.    La fiecare 2 secunde – cineva in lume are…


Ce parere ai despre aceasta stire?