Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accidentul de la 2 Mai: Supraviețuitorii tragediei au dat primele explicații la Parchet - Părinții lui Vlad Pascu NU au fost audiați

Publicat:

Supraviețuitorii tragediei de la 2 mai au dat astazi primele explicații la parchet despre ce s-a intamplat in noaptea in care beizadeaua drogata i-a spulberat cu mașina de lux.Nu știm de ce nici pana acum parinții beizadelei nu au fost audiați, potrivit unor informații tatal lui a plecat deja din țara. De asemenea, un mare mister ramane cine a fost impreuna cu Pascu junior in mașina de colecție in noaptea accidentului teribil.  

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Vlad Pascu, fața in fața cu parinții victimelor. Marturii cutremuratoare: „Am venit sa ii cumpar mașina, dar i-am luat cavou”

19:16, 07.06.2024 - Vlad Pascu a ajuns, din nou, fața in fața cu parinții tinerilor pe care i-a accidentat mortal in stațiunea 2 Mai. Aceștia i-au cerut  noii judecatoare din proces sa modifice incadrarea juridica din ucidere din culpa in omor calificat și au facut marturii cutremuratoare despre copiii lor. Vlad Pascu,…

VIDEO | Ce spun primele persoanele care au intervenit la locul tragediei de la Petrești: ”Șoferul striga sa il scoatem din mașina, dar nu am putut face nimic”

17:11, 03.06.2024 - VIDEO | Ce spun primele persoanele care au intervenit la locul tragediei de la Petrești: ”Șoferul striga sa il scoatem din mașina, dar nu am putut face nimic” Ce spun primele persoanele care au intervenit la locul tragediei de la Petrești: ”Șoferul striga sa il scoatem din mașina, dar nu am putut face…

VIDEO. Vlad Pascu, fața in fața cu parinții tinerilor pe care i-a ucis. Ce a decis noua judecatoare

10:40, 23.05.2024 - Vlad Pascu, tanarul care a condus drogat și i-a ucis cu mașina pe Sebastian Olariu și Roberta Dragomir anul trecut, la 2 Mai, a fost adus la Judecatoria Mangalia. Un nou termen de judecata in dosarul lui Vlad Pascu, soferul drogat care anul trecut a omorat doi adolescenți dupa ce a intrat cu mașina…

Procesul tragediei din 2 Mai se apropie de final. Martorii vin in fața judecatoarei controversate

08:50, 09.05.2024 - Parinții victimelor tragediei din 2 Mai și tinerii care au supraviețuit accidentului provocat de Vlad Matei Pascu sunt așteptați joi, 9 mai 2024, la Judecatoria Mangalia. Supraviețuitorii vor depune marturie cu privire la dimineața fatidica de 19 august 2023.

Judecatoarea Popoviciu de la Mangalia amana dosarul tragediei de la 2 Mai: Declaratii cutremuratoare ale parintilor tinerilor ucisi in urma impactului (VIDEO)

10:55, 18.04.2024 - Un nou termen de judecata in dosarul lui Vlad Pascu, tanarul drogat care anul trecut a produs un accident rutier soldat cu moartea a doi tineri si ranirea altor trei, in localitatea 2 Mai.Noul termen de judecata a fost stabilit pentru data de 9 mai 2024, ora 10.00.Avand cuvantul, tanarul Pascu a cerut…

Supraviețuitorii tragediei din 2 Mai, audiați la Judecatoria Mangalia. Ce se intampla cu procesul

08:20, 18.04.2024 - Cei trei tineri raniți in accidentul cumplit din 2 Mai, martori la moartea prietenilor lor, sunt chemați joi, 18 aprilie 2024, la audieri, de judecatoarea amenințata cu suspendarea de catre Consiliul Superior al Magistraturii.

Unul dintre supraviețuitorii tragediei din 2 Mai a rabufnit dupa ce a auzit declarațiile lui Mihai Pascu: Vreau sa se știe și sa auda cat mai multa lume!

17:00, 10.04.2024 - Unul dintre supraviețuitorii tragediei din 2 Mai a rabufnit dupa ce a auzit declarațiile lui Mihai Pascu: Vreau sa se știe și sa auda cat mai multa lume!Unul dintre tinerii care a fost lovit de mașina condusa de Vlad Pascu și a supraviețuit a vorbit pentru prima data dupa

Ce spune Mihai Pascu, despre fiul sau care, drogat fiind, a ucis doi tineri in 2 Mai. Barbatul susține ca tanarul nu consumase substanțe interzise in noaptea tragediei: „Vlad nu este...”

11:56, 09.04.2024 - Mihai Pascu, tatal tanarului care, drogat fiind, a urcat la volan și a ucis doi tineri, in 2 Mai, a acordat un interviu controversar despre fiul sau. Mihai Pascu susține ca Vlad Pascu nu consumase substanțe interzise in noaptea tragediei.


Ce parere ai despre aceasta stire?