Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident violent în apropiere de satul Peresecina. Sunt răniţi (VIDEO)

Publicat:

Un accident grav a avut loc cu putin timp in urma, in apropiere de satul Peresecina. In urma impactului violent cateva persoane au fost ranite.La fata locului se afla ambulanta, pompierii, dar si politia.Deocamdata nu se cunoaste cine se face vinovat de accident.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Mehedinti: Un mort si doi raniti, intr-un accident intre trei autoturisme la Simian

09:45, 03.07.2024 - O persoana a murit si doua au fost ranite, miercuri dimineata, intr-un accident in care au fost implicate trei autoturisme. Acesta s-a produs pe DN 6, in localitatea mehedinteana Simian. ”Pe DN 6, localitatea Șimian, județul Mehedinți, s-a produs un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme.…

Cinci raniti, intre care un copil de trei ani, in urma unui accident rutier

09:05, 27.06.2024 - Cinci persoane, intre care un minor in varsta de trei ani, au fost ranite in urma unui accident rutier care s-a produs pe drumul national DN 15D, in localitatea Bozieni, a informat, joi, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

Tragedie pe DN72 - Un mort si trei raniti intr-un accident in apropiere de Bratasanca, Prahova

22:55, 15.06.2024 - In eveniment au fost implicate un TIR fara incarcatura si un autoturism, precum si cei cinci ocupanti ai acestora, printre care si un minor, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova.In urma impactului, o femeie in varsta de aproximativ 39 de ani, care se afla in autoturism, a ramas…

Accident cu patru tineri raniți in apropiere de Lugoj

17:35, 04.06.2024 - La un pas de tragedie. Patru tineri cu varste cuprinse intre 19 și 20 de ani au ajuns marți la spital dupa ce șoferul mașinii in care se aflau a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, rasturnandu-se in afara parții carosabile.

VIDEO Momente de groaza in Turcia: 10 morti si 40 de raniti intr-un accident de autocar

00:30, 27.05.2024 - Zece persoane au murit duminica si alte 40 au fost ranite, dintre care 9 grav, intr-un accident de autocar la Mersin, in sudul Turciei, au anuntat autoritatile turce, noteaza AFP, conform Agerpres.???????? A major accident occurred in the city of Mersin in southeastern Turkey.

FOTO. Trei barbati, raniti intr-un accident in care au fost implicate un autoturism si doua dube, in Cluj

00:06, 25.04.2024 - Trei barbati au fost raniti, miercuri seara, intr-un accident produs in judetul Cluj, pe E 81, unde un autoturism si doua autoutilitare s-au ciocnit. Una dintre victime a fost gasita incarcerata, fiind in stare grava.

Accident grav pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitala. Un motociclist s-a izbit violent de un autobuz VIDEO

07:20, 07.04.2024 - Un accident teribil a avut loc, joi seara, pe Bulevardul Iuliu Maniu din București.Din primele date, conducatorul unei motociclete a intrat intr-un autobuz al RATB, iar motorul ar fi ajuns sub mijlocul de transport. Deocamdata, nu se cunoaște starea motociclistului.La fața locului au ajuns polițiștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?