Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident tragic în baseball: un fan a murit, după ce a căzut din tribune

Publicat:

Arena celor de la este blestemata: un fan prezent joi pe a murit dupa o cazatura de la 6 metri inaltime, la doar un an dupa un accident similar.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident la Fabrica de cașcaval de la Ibanești. Patronul a murit incercand sa-și salveze angajații

14:05, 24.06.2024 - Radu Tudose, patronul fabricii de cașcaval de la Ibanești, a murit in duminica de Rusalii, incercand sa iși salveze angajații, dupa ce aceștia au cazut intr-un bazin de decantare. Coordonatorul UPU-SMURD Iași, Diana Cimpoieșu, a confirmat ca barbatul transportat in stare grava la Iași cu elicopterul,…

Doua femei au murit intr-un cumplit accident produs in Alba. Mașina in care se aflau a cazut intr-o rapa. FOTO

13:30, 22.06.2024 - Doua femei din judetul Mures, de 90 si 87 de ani, au decedat, sambata, dupa ce un autoturism in care se mai aflau doua persoane, un barbat si o femeie, a iesit de pe DN 75, pe raza localitatii Muncelu din Muntii Apuseni, si s-a rasturnat intr-o rapa.

A murit cantarețul Florin Decuseara, dupa mai multe zile de convalescenta. Artistul suferise un accident de munca la Cernavoda

09:40, 22.06.2024 - Solistul de muzica ușoara, Florin Decuseara, s-a stins din viața in urma unui accident de munca, dupa ce a cazut de la zece metri inalține. Acesta avea 46 de ani. A murit Florin Decuseara Cantarețul Florin Decuseara a murit vineri seara, dupa mai multe zile de covalescența. El a cazut de la metri inalțime,…

Tragic accident la Milești: Un motociclist a murit pe loc, dupa ce s-a lovit cu un Ford Transit. Nu i-ar fi cedat trecerea

20:26, 23.05.2024 - Un accident tragic s-a produs astazi, 23 mai, langa Milești. Conform Poliției, o motocicleta nu ar fi cedat trecerea unui Ford Transit, ulterior, s-au lovit violent. In urma impactului, șoferul de la ghidon a decedat pe loc.

Accident tragic in Galați. Un polițist a murit, dupa ce un șofer neatent l-a lovit din plin

17:51, 05.05.2024 - In prima zi de Paște a avut loc un accident cumplit in Galați. Un polițist care se afla pe o motocicleta a fost lovit din plin de un șofer neatent, care a intors fara sa se asigure. Medicii sosiți la fața locului nu au avut vești bune cu privire la viața barbatului de doar 34 de ani.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.


Ce parere ai despre aceasta stire?