Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident terifiant în Arad! O femeie a murit, iar trei oameni au fost grav răniți și au ajuns la spital

Publicat:

Momente cumplite in Arad! S-a produs un accident terifiant in apropierea localitații Nadab! O femeie a murit, iar trei oameni au fost grav raniți și au ajuns de urgența la spital pentru a beneficia de ajutor din partea medicilor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav intre doua mașini: Doi oameni au murit, alti cinci au ajuns la spital

22:21, 02.07.2024 - Centrul Infotrafic al Politiei Romane a informat, marti seara ca circulatia autovehiculelor este oprita temporar, pe ambele sensuri, pe DN 6, in zona localitatii Valea Plopilor din judetul Giurgiu, pentru a permite desfasurarea interventiei la locul producerii unei coliziuni intre doua autoturisme.

Accident grav in judetul Giurgiu: Doi oameni au murit, alti cinci au ajuns la spital

22:21, 02.07.2024 - Centrul Infotrafic al Politiei Romane a informat, marti seara ca circulatia autovehiculelor este oprita temporar, pe ambele sensuri, pe DN 6, in zona localitatii Valea Plopilor din judetul Giurgiu, pentru a permite desfasurarea interventiei la locul producerii unei coliziuni intre doua autoturisme.

O femeie a murit intr-un accident cu patru victime, la Nadab

16:50, 30.06.2024 - Serviciul de Ambulanța Județean anunța un accident care a avut loc la ora 15:38 in apropiera localitații Nadab. Sunt patru victime, dintre care una, o... The post O femeie a murit intr-un accident cu patru victime, la Nadab appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cinci oameni au murit și 41 sunt raniți in urma unui atac rusesc cu rachete asupra orașului Pokrovsk

21:05, 24.06.2024 - Cel puțin cinci persoane au fost ucise și alte 41 au fost ranite in urma unui atac rusesc cu rachete balistice asupra orașului Pokrovsk din regiunea Donețk, potrivit ultimului bilanț anunțat de autoritațile locale ucrainene pe 24 iunie, potrivit reuters.com. Intr-o postare pe Telegram, guvernatorul…

Accident terifiant in Arad. Un tanar de 21 de ani a murit, dupa ce s-a ciocnit cu o autobetoniera / FOTO

15:36, 11.06.2024 - Accident tragic in Arad. Un tanar, in varsta de 21 de ani, s-a stins din viața, dupa ce s-a ciocnit de autobetoniera. Oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgența la fața locului.

Cinci oameni au murit și alți 50 au fost raniți dupa ce o scena s-a prabușit la un eveniment de campanie electorala in Mexic

08:45, 23.05.2024 - Cinci persoane au murit miercuri seara, 22 mai, in statul mexican Nuevo Leon, din nordul Mexicului, dupa ce o scena s-a prabușit la un eveniment de campanie pentru partidul Mișcarea cetațeneasca, a declarat guvernatorul statului, transmite hotnews.ro .

Atac la o școala din China. 2 oameni au murit, 10 sunt grav raniți. Suspecta este o femeie de 45 de ani

13:30, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite in urma unui atac cu cutitul produs luni la orele pranzului la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, au anuntat autoritatile locale citate de Xinhua.DIntre cei zece raniti, sase au suferit leziuni usoare in timp ce incercau…

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.


Ce parere ai despre aceasta stire?