Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident pe DN2 E85, la Podgoria

Publicat:
Accident pe DN2 E85, la Podgoria

Un accident rutier soldat cu doua victime s-a produs duminica, la pranz, in localitatea buzoiana Podgoria, anunța Inspectoratul de Poliție Județean: „Trafic dirijat pe DN2E85, in Podgoria, accident rutier. Se pare ca este vorba de o coliziune intre doua autovehicule, doua persoane sunt evaluate medical la acest moment.” Vom reveni cu amanunte.

Citeste articolul mai departe pe reporterbuzoian.ro…  

Sursa articol si foto: reporterbuzoian.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neamt: Cinci raniti, intre care un copil de trei ani, in urma unui accident rutier

09:15, 27.06.2024 - Cinci persoane, intre care un minor in varsta de trei ani, au fost ranite in urma unui accident rutier care s-a produs pe drumul national DN 15D, in localitatea Bozieni, a informat, joi, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca,…

Cinci raniti, intre care un copil de trei ani, in urma unui accident rutier

09:05, 27.06.2024 - Cinci persoane, intre care un minor in varsta de trei ani, au fost ranite in urma unui accident rutier care s-a produs pe drumul national DN 15D, in localitatea Bozieni, a informat, joi, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

Accident mortal pe DN 15D, in județul Neamț. Traficul rutier este blocat

10:41, 03.06.2024 - Un barbat a decedat dupa ce autoturismul pe care il conducea a intrat in coliziune cu un camion, pe drumul national DN 15D, in localitatea Bozienii de Sus, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

Un sofer, posibil drogat, a amenintat un altul cu un cutit, dupa o sicanare in trafic in Mamaia

21:40, 29.04.2024 - Doi șoferi sunt cercetati penal dupa ce luni, pe bulevardul Mamaia, s-au sicanat in trafic, iar unul dintre ei l-a amenintat cu un cutit pe celalalt, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Trei persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat in județul Neamț

08:40, 28.04.2024 - Trei persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat, in noaptea de sambata spre duminica, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

Neamt: Trei persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat

08:00, 28.04.2024 - Trei persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat, in noaptea de sambata spre duminica, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘In urma cercetarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in timp ce un barbat in varsta de 31 ani…

Neamt: Doua persoane, grav ranite intr-un accident rutier produs pe DN 15D, la Girov

09:21, 11.04.2024 - Doua persoane au fost grav ranite dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu o alta masina si apoi a fost proiectat intr-o autoutilitara, a informat, joi, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘Un tanar in varsta de 24 ani conducea un autoturism din directia Piatra-Neamt…


Ce parere ai despre aceasta stire?