Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident la uzina BASF în Germania: Bilanțul a urcat la 3 morți

Publicat:

Poliția germana a anunțat ca a gasit astazi un cadavru in bazinul uzinei BASF, crescand astfel la trei numarul deceselor provocate de acest accident industrial care a avut loc luni, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Poliția germana recunoaște ca a ignorat existența unor posibile violențe la meciul Anglia - Serbia

09:56, 15.06.2024 - Poliția germana a vorbit despre preocuparile legate de un deficit de informații in ceea ce privește nivelul de agresivitate al ultimei generații de fani ai Angliei, in timp ce suporterii se aduna in Germania pentru prima competiție Euro de dupa pandemie.

Tragedie in Cehia. Patru morti si zeci de raniti in urma unui accident feroviar – VIDEO

09:41, 06.06.2024 - Un accident cumplit a avut loc, miercuri seara, pe calea ferata, in Cehia. Bilanțul comunicat de autoritați indica faptul ca sunt cel puțin patru decese. Cel putin patru persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite intr-o coliziune intre un tren de pasageri si un convoi de marfuri, miercuri…

Incendiu intr-un parc de distractii din India: Bilantul a urcat la 27 de morti, dintre care patru copii

12:30, 26.05.2024 - Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata intr-un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza France Presse.

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

Dezastru in Germania – morți și raniți VIDEO

16:15, 16.05.2024 - Dezastru in Germania – morți și raniți             Trei persoane au murit și cel puțin 16 au fost ranite, dupa ce o explozie la un magazin din Dusseldorf, Germania, a provocat un incendiu masiv. Explozia a avut loc in jurul orei 02:00 dimineața, ora locala, intr-un mic magazin de la parterul unui bloc…

Trei morti si 16 raniți dupa o explozie la un bloc din Germania

14:30, 16.05.2024 - Trei oameni au murit și 16 au fost raniti, dintre care trei grav, intr-o explozie urmata de un incendiu intr-un bloc de locuințe din orasul german Dusseldorf. Deflagrația s-a produs in incinta unui magazinului aflat la parterul cladirii cu 5 etaje, in jurul orei doua și jumatate noaptea. Incendiul declanșat…

Bilanțul inundațiilor din Brazilia a urcat la 56 de morți. Zeci de persoane sunt date disparute

18:30, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat astazi autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute.

Inundații catastrofale in Brazilia: Bilanțul a urcat la 56 de morți

17:50, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat sambata autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute, noteaza Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?