Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident la Covasna, cu patru morți și doi răniți

Publicat:

Patru persoane au murit si alte doua au fost ranite, joi seara, in urma unui accident produs intre localitatile Tinoasa si Ojdula, in județul Covasna, dupa ce o masina a lovit un excavator oprit pe șosea, relateaza Mediafax. ...

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei morți și doi raniți intr-un accident rutier, dupa ce mașina lor a ieșit de pe șosea la o trecere la nivel cu calea ferata

10:21, 29.06.2024 - Trei persoane - pasageri in acelasi autoturism - au murit sambata dimineata, in urma unui accident rutier pe raza localitatii Tomnatic, in județul Timis. Alți doi pasageri din aceeași mașina au ajuns la spital.

Tragedie in Republica Ceha: Cel puțin patru morți și zeci de raniți in urma unui accident feroviar VIDEO

07:00, 06.06.2024 - Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața și alte cateva zeci sunt ranite intr-o coliziune dintre un tren de pasageri și un convoi de marfuri din centrul Republicii Cehe, miercuri seara, informeaza serviciile de salvare, potrivit AFP.

Accident cu urmari grave, in Turcia: 10 morti si foarte mulți raniți – VIDEO

10:51, 27.05.2024 - Un accident rutier cu urmari grave a avut loc in sudul Turciei. Zece persoane și-au pierdut viața. De asemenea, zeci de oameni au fost raniți. Zece persoane au murit si alte 40 au fost ranite, dintre care noua grav, duminica intr-un accident de autocar la Mersin, in sudul Turciei, au anuntat autoritatile…

VIDEO Momente de groaza in Turcia: 10 morti si 40 de raniti intr-un accident de autocar

00:30, 27.05.2024 - Zece persoane au murit duminica si alte 40 au fost ranite, dintre care 9 grav, intr-un accident de autocar la Mersin, in sudul Turciei, au anuntat autoritatile turce, noteaza AFP, conform Agerpres.???????? A major accident occurred in the city of Mersin in southeastern Turkey.

Turcia: 10 morti si 40 de raniti intr-un accident de autocar

00:10, 27.05.2024 - Zece persoane au murit si alte 40 au fost ranite, dintre care noua grav, duminica intr-un accident de autocar la Mersin, in sudul Turciei, au anuntat autoritatile turce, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

Trei raniți intr-un accident cu trei autoturisme și o cisterna goala

13:35, 29.04.2024 - Trei barbați au fost raniți intr-un accident in care au fost implicate trei autoturisme și o cisterna goala. Evenimentul rutier a avut loc luni dimineata, pe DN 10, in zona localitatii Sita Buzaului, din judetul Covasna. Un tanar, de 19 ani, care conducea un autoturism pe DN 10, dinspre Brasov spre…

Accident cu trei autoturisme și o cisterna, in Covasna. Doi oameni, raniți

10:15, 29.04.2024 - Un accident cu trei autoturisme și o cisterna s-a produs, luni, in județul Covasna. Doi oameni sunt raniți. Traficul este oprit pe DN 10 Intorsura Buzaului și Crasna, in zona localitații Sita Buzaului.

Accident grav in Covasna intre o cisterna și trei autoturisme: doi oameni sunt raniți

09:21, 29.04.2024 - Un accident cu trei autoturisme și o cisterna s-a produs, luni, in județul Covasna. Doi oameni sunt raniți. Traficul este oprit pe DN 10 Intorsura Buzaului și Crasna, in zona localitații Sita Buzaului.


Ce parere ai despre aceasta stire?